« Live uit Gent | Hoofdmenu | Test de ramp-bestendigheid van je blog »

vrijdag, 18 maart 2005

Reacties

Dominiek

Kunnen bloggers op stap gaan zonder enkel over het webloggebeuren te tateren ? ;)
Anyway : die complottheorieën interesseren mij mateloos. Ik wil bevestiging dat onze staat niets anders dan één gróót complot is !

Michel Vuijlsteke

homermmmmm... appelcomplot.../homer

Huug

Hoi Maarten, heb op mijn log ff gedeeplinked naar jou. Als het op jouw tenen werkt zeg het maar dan zoek ik wel een andere oplossing. Zit nu op mij werk en kan hier niets uploaden, vandaar...

Librarian

Jullie hadden het over de taalkundige kwestie of het nu "de weblog" of "het weblog" is. Een onderwerp dat mij erg aanspreekt, al was het maar omdat ik wellicht een van de weinigen ben die steevast over "het weblog" of "het blog" spreekt.

Was er ook een conclusie? Wat droeg in jullie gezelschap de voorkeur weg? En waarom?

Michel Vuijlsteke

Voor mij alvast heel erg duidelijk *het* weblog. Nè.

Huug

DE log. Dus, DE weblog. Nah!

buy proviron

Er is duidelijk een veel te weten. Ik denk dat je een aantal goede punten gemaakt ook in het Features. Blijven werken, great job!

Naam

Hee, gewoon op zoek naar informatie over een aantal sites, lijkt een redelijk mooi systeem dat u gebruikt. Ik ben momenteel de toepassing van WordPress voor een paar van mijn eigen sites nog op zoek naar een van hen aan te passen op een platform vergelijkbaar met je eigen als een proefrit uit te voeren. Wat met name je zou adviseren over het?

appliance repair Beverly Hills

Klinkt goed, ik wil graag uw blog te lezen, net toegevoegd aan mijn favorieten;)

Loren

Clyde v Rangers live tonight at 11:40pm in our Scottish Football
league division 3 game.

Carlina

Leuk om te lezen! Zelf baseer ik mijn oedeorl over een nummer standaard op de melodie. Als de melodie me niet pakt, dan vind ik het nummer niks, hoe mooi de tekst ook is. Later ga ik wel naar de tekst luisteren.

Alicia

Om ?a9?a9n of andere mtezerisuye reden maak ik m'n ovenschotels altijd omgekeerd . Bodem van gehakt, dan de groenten. Daar bovenop het gehakt en tot slot een kaassaus met geraspte kaas als extra

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails