« De Standaard over www.standaart.be | Hoofdmenu | Greenpeace weblog »

dinsdag, 22 maart 2005

Reacties

hedwig luykx

Zelf enorm tevree, email, een oude ambacht - e.mailen komt enkel ten goede voor deze tijds rovende bezigheid, wel allen original.

Dominiek

Lijkt niet meer te functioneren !?

Yongrak

Daar kan mevr. Blok een puntje aan zugien met haar School Televisie. Bijna ontroerend, trouwens, om te lezen dat iemand zijn 13 jarige nichtje bijles wiskunde geeft over de telefoon. Wat zal hij een geduld hebben

Meryem

ik heb niet helder hoe lang elke KIJK-vormgeving van de apoelgfen 40+ jaar het precies heeft uitgehouden, maar met de huidige vormgeving hebben we langer gedaan dan met die daarvoor, dus het is niet zo dat er almaar vaker wordt gerestyled. Onze art director heeft zich inderdaad voor het logo deels laten inspireren door zo'n ouderwetse lamellenklok (of hoe zo'n ding officieel ook heet). Maar een van onze redacteuren zag er een laser in, die voor de letters langs schiet.

Ganka

Symbiose is natuurlijk een amegleen voorkomende vorm van boeren bedrijf in de natuur. Je kan het ook omkeren: Het boerenbedrijf is een vorm van de biologische symbiose. Het is immers de vraag wie de leidende partij is en wie de afhankelijke partij is: De mens of de tabaksplant; de mens of het graangewas. Maw je kan stellen de plant is de baas die de boer aan het werk zet. In dit geval is er waarschijnlijk sprake van endosymbiose, een evolutionair verschijnsel zoals beschreven door Lynn Margulis. Waarom sommige amoeben endosymbiotisch zijn en anderen niet heeft er waarschijnlijk mee te maken dat het bij je dragen van bacterie sporen ook nadelen kan hebben. Niet alle bacterien zijn even vriendelijk, sommigen produceren zeer sterke gifstoffen. Blijkbaar is het voor de amoeben toch de moeite waard om zo’n risico te nemen. Dat risico wordt dan weer kleiner als alleen een deel van de amoeben de bacterie sporen dragen en misschien zijn die ook wel resistent tegen het gif.

barbour sale

Incredible a lot of wonderful tips!|
[url=http://barboursaleuk.webs.com/]barbour sale[/url]
barbour sale

Quentin

Hey! I know this is kinda off topic nevertheless I'd figured I'd ask.
Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog
article or vice-versa? My site addresses a lot of the same topics as yours and I
think we could greatly benefit from each other.
If you are interested feel free to send me an email.

I look forward to hearing from you! Awesome blog by the
way!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails