« Nep-blog Filip Dewinter stopgezet | Hoofdmenu | Vreemde cijfers op Blogium »

dinsdag, 17 mei 2005

Reacties

Kardinaal D

Beste Heer Schenk,

Uw e-mail-gewijze vraag wordt momenteel door mijn hulpbisschoppen behandeld. Dat een reactie voorlopig uitblijft, verbaast me niet al te zeer. U moet beseffen dat ik, net als tien jaar geleden toen ik besloten had een aantal gastoptredens te maken in het radioprogramma 'Leugenpaleis', op nogal wat tegenkanting kon rekenen van mijn confraters. Let wel, ik verwijt hen niets, integendeel, als man van God vergeef ik eenieder alles; het is immers niet voor de hand liggend dat een primaat zich zo bloot geeft, naar zijn medesurfers toe, maar ik zeg altijd maar: een frisse wind van openheid, ingegeven door de Heilige Geest, kan onze dierbare Kerk slechts ten goede komen!

Kardinaal D

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails