« Terug in Belgenland | Hoofdmenu | Link op TV? Amper extra bezoekers... »

maandag, 01 augustus 2005

Reacties

Yuritzy

Beste Yuri,Al voordat iaenmd ook maar een hand toestak om de plannen zoals geschetst door het college te betitelen als onzin, oa ABVAKABO heeft de SP al landelijk ondersteuning geboden.Met name Tjitske en Sadet kwamen voor ons in de bres.De hulpvraag aan de SP is van mijn hand geweest, ik wil graag een signaal afgeven aan de samenleving, ook die uit Oldenzaal en had eigenlijk van een partij als D66 misschien dezelfde steun aan de doelgroep mogen verwachten.Van de SP hebben deze steun onvoorwaardelijk gekregen en daar waren mijn werknemers als ook ik heel erg blij mee.Ik vind het dan ook jammer dat je dit als publiciteit stunt beschouwt, ik weet namelijk hoe deze overwegend jonge mensen hun idealen nastreven.Het personeel was en is blij met hun steun.Mocht je na aanleiding van dit schrijven aanleiding hebben om mij te bellen mag dit natuurlijk altijd.Gerard Veldhuis, voorzitter OR WOT Top-Craft

Herve Leger 2013

They will combination properly together with type and they're the right components for many periods and also situations

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails