« Waar zitten de bloggende journalisten? | Hoofdmenu | Gezocht: Movable Type ontwikkelaars »

dinsdag, 27 september 2005

Reacties

Norhamimi

Bedankt voor jou reactie en de leuke disicssue. Ik wil ook beslist niet beweren dat het huidige systeem compleet waterdicht is en dat zal bij REACH ook niet anders zijn vrees ik. Mijn punt is dat we geneigd zijn chemicaliebn en kunstmatige oorzaken meer serieus (belangrijker te vinden) te nemen dan natuurlijke oorzaken.Over REACH, je opmerking over acute toxiciteit kan worden geefnterpreteerd dat deze toxiciteit alleen getest wordt terwijl het volgens mij van allerlei factoren afhangt wat voor soort toxiciteit (bv de twee jarige carcinogenicity test) getest wordt.Over BPA, ik was van plan om hier in de toekomst iets over te schrijven hoewel ik nog veel research moet doen. Ik weet (uit ervaring) dat bepaalde merken babyflesjes en spenen expliciet op hun verpakking zetten dat er geen Bisphenol A (BPA) in verwerkt is. Ik ben het met je eens dat bepaalde stoffen een ander risico veroorzaken als ze bijvoorbeeld ophopen in ons lichaam en daardoor een ander soort blootstelling hebben dan in kortdurende testen wordt gemeten. Maar dit lijkt me een andere disicssue (wellicht binnenkort vervolgt)

Michael

Hee Tefke,Je hebt het weer heel goed beschreven, joyce is ook boos. Eerst het gedoe met het Passend Onderwijs, nu weer het PGB.Ik heb een medeor die het lichamelijk niet aankan om voor haar kleinkind te zorgen, schoonouders die buiten beeld zijn, een zus met een overvolle agenda, een man die de hele week van huis is. Ik heb door de jaren heen aardig van proffesionele mensen om me heen weten te verzamelen zodat ik het ook beter vol kan houden. Deze mensen heb ik zelf uitgezocht en worden vanuit het PGB betaald.Dit wordt me straks afgenomen. De regering weet totaal niet waar ze mee bezig zijn. Het kost me weer aardig wat slapeloze nachten.Zo zullen er meerdere mensen zijn.

Pink

I found just what I was needed, and it was enteratinnig!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails