« Gezocht: Movable Type ontwikkelaars | Hoofdmenu | Webloggen: het boek »

woensdag, 28 september 2005

Reacties

Ton Zijlstra

Hoi Maarten,

leuk je in Den Haag weer ontmoet te hebben. De link bij mijn naam wijst naar Frank :(

groet,

Ton

Maarten Schenk

Gefixt!

Honney

6IMvZH Kudos to you! I hadn't thought of that!

Jacky

Lieve Poes,Heel erg bedankt voor jouw kijk die die van je vrediinn. Ik begrijp je mening, maar ik ben het er niet helemaal mee eens. Even puntje voor puntje:a) Wie zegt dat het bij MJ normaal was? Dat was daar ook niet normaal. Zelfs nog VEEL ERGER want iedereen in Nederland kent Antonie Kamerling aannemelijk binnen 2 degrees of separation. En recensiekoning.nl bestond nog niet toen MJ doodging, anders hadden we deze hele heisa toen wel gehad.b) Inmiddels weten wij wel hoe zijn dood anderen raakt. Namelijk door van alles op twitter te zetten en daardoor jezelf te betrekken bij het overlijden van een beroemdheid. Michael Jackson had af en toe nog fans die dan soms het podium op mochten en als een natte vaatdoek aan hem gingen hangen en luidkeels jankten terwijl ze door bewaking van hem afgetrokken werden. Dat die meisjes 3 maanden depressief raken van zulk nieuws, dat is begrijpelijk. Maar dat waren die-hard fans! Echt die-die-hard!En e1ls je dan zo'n fan bent en je bent er echt kapot van, dan zet je niet dit soort gekke conclusies (waar gaat het heen, etc.) op twitter. Het lijkt gewoon dat mensen heel graag iets willen zeggen bij zoiets omdat het nieuwswaardig is. Ik gok dat 90% van de mensen die er helemaal stil' van zijn geraakt al weer vrolijk een beschuitje met kaas zit te eten en te babbelen met de buurvrouw.c) Het concept zelfmoord staat niet ter discussie in dit artikel. Maar erg bedankt voor je inbreng. Overigens: depressie is een medische aandoening, dus je kunt niet direct concluderen of dit egoefstisch is of niet.

Qoiz

Hallo,Ik weet weet niet of ik nu reageer op het vhearal hierboven of dat ik nu mijn vraag zo kan stellen.Maar ik neem de proef op de som. Ik heb namelijk 2 vragen. Ik wil graag een agenda bestellen van delicious(beetje laat). Want ik ga binnen kort op kleinschalig niveau wat kookles geven voor dames die een basis willen ontwikkelen voor het dagelijks koken. Gewoon simpele maar heerlijke gerechten. Ben zelf ook nog een beetje aan het zoeken wat de beste methode en aanpak is om die lessen te kunnen geven, dus iedere sugesstie is welkom.En mijn 2e vraag gaat over een overheerlijk chocolade brownie met chocoladesaus uit de oplage van april 2007(dat is al weer een tijdje terug). Er staat in het recept niet vermeld hoeveel boter er gebruikt moet worden. En ik wil m zoooo graag maken. Dus hopelijk kunnen jullie me hiermee helpen.Alvast bedankt.Linda

Sneha

IK heb eigenlijk hlfeeztde probleem. Maar niet alleen met calendar, maar ook met m'n contactpersonen. Er zou een N95 app moeten komen die beide synchroniseert met Google. Ik gebruik nu outlook in combi met plaxo. Inderdaad niet ideaal, maar het werkt in ieder geval.

Hayri

Alexandra, moeder Imke, Dirk en Karst zegt:Leuk, zo'n uibdetreige fotosessie! Straks (za 15 okt, 15.00 uur) gaan wij naar Gerimo. Komt bij boekhandel Van de Ven om te signeren en op de foto te gaan. We hebben nog kaartjes over dus mocht je nog een kaartje willen bel met Dirk.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails