« Politiekeweblog.nl | Hoofdmenu | Waar zitten de bloggende journalisten? »

vrijdag, 23 september 2005

Reacties

Coolz0r

Inderdaad, met alle respect voor de man zijn ziekte, maar er zijn grenzen.

Uiteindelijk is dit bedrog, en in het echte leven (irl) zijn daar straffen en/of berispingen voor.

Misschien zou Skynet 'iets nieuws' kunnen doen - dat doen ze nogal wel eens - dat fraude opspoort. Ofwel een soort 'flag' zoals op blogspot het geval is. Door het bewust vervalsen van je statistieken misleid je niet alleen de bezoeker, je ontneemt hierdoor andere mensen die 'eerlijk bloggen' de kans om wat extra promotie mee te pikken.

Het valt me ook op dat de gekozen namen vaak niets te maken hebben met wat er wordt aangeboden aan informatie. (http://sites.skynetblogs.be/)

Da's niet verplicht, maar toch. Een beetje relevantie zou niet misstaan.

Ferrari Walter

Wanneer SeniorenNet met een blogservice begon had meneer Hans na enkele weken reeds meer dan tienduizend bezoekers. Het viel mij ook al op dat hier iets niet klopte.

Groeten, Walter Ferrari

nancy

Hallo Maarten,
Ik had het ook wel gezien dat het veel gelijkende namen waren, maar had er verder geen aandacht aan geschonken.
Vind dat de pol eerlijk meot zijn en blijven, anders gaan de mensen die goed met hun blog bezig zijn de moed verliezen en afhaken, wat spijtig zou zijn.
groetjes, nancy

Pierre V

Helaas, fakers vindt men overal.
Groeten Pierre V

dieter

wat een zever jong, wie ziet in die top 50 staan nu als een doel in zijn of haar leven, jong, kijk er gewoon niet naar hé! er zijn manieren genoeg om zelf de beste weblogs te zoeken, die zullen er wel vanzelf bovenuit steken. over uw link plaatsen in de mini chat is ook ergerlijke zever om meer bezoekertjes te krijgen.

dieter

overigens is die veelbezoekers site blijkbaar "powered by" ruginfo, dus is zijn eigen site waarschijnlijk.....hij heeft er alleszins mee te maken

Wiske

Geen gezever!
Lachen is gezond!!!
Ga eens kijken bij LACH-YOGA-wiske

FlyingDaniel

Persoonlijk lig ik niet wakker van die top 50.
Bloggen is geen wedstrijd, maar iets wat je graag doet.

sonia

Ik had ook gezien bij ons op seniorennet dat die persoon altijd in de eerste 5 staat en zelfs soms op één, dan is dat niet moeilijk
groetjes sonia

Koning Bannie

Geachte,
Zou u ons kunnen zeggen wat nu precies het criterium van Skynetblogs is om een blog als ACTIEF te beschouwen. Wij stelden die vraag al eens op skynetforum 'doe uw zegje', maar kregen enkel een woordenboekdefinitie van het woord 'actief'. Gaat het om een minimale frequentie van postings?(Zo ja, welke?. Zijn reacties relevant? Andere tekenen van activiteit?
Hoogachtend,
i.o. Sicko

eveline

als ik dat zo lees, ben ik blij dat die meneer nog niet is doorgebroken op www.bloggen.be daar hebben ze misschien iets gevonden om hem tegen te houden

sule (sekerparem)

amaaaai! das echt straf!
ma ge moet het ook positief bekijke, he, mense: dankzij maarten besef ik nu eigenlijk hoe serieus dit 'bloggen' is! ik apprecieer het enorm dat er zo belang gehecht wordt aan de waarden van de andere bloggers (snik)!
maar ik begrijp eigenlijk niet waarom dat iedereen die heeft gereageerd hans zo afbreekt... je moet begrijpen,mensen: hans is zwaar fysiek gehandicapt en zijn enige wereldje is waarschijnlijk zijn pc. en als die gast ocharm geen geld heeft? iedereen zou in zo'n hulpeloze situatie grijpen naar de middellen die bereikbaar zijn voor hem, en geloof mij maar, dat is echt zo!

sjoeke

Hallo allemaal van het andere net!
Wel ik geloof er niets van, denk dat deze Hans of Jules of janneke even gezond is als U en ik !! Bij ons op SN staan ze het hele jaar op de top 10 ontmoedigend voor andere bloggers groetjes sjoeke

dirk

Ik ken die man deze is 2 maal op tv geweest en is nu velamd en ligt dagelijks in zijn bed.Met enorm veel pijn heeft morfinepomp die zeer hoog staat,Hans leeft gelijk een plant.
Voor de mensen dat er niets aan deze persoon is moet eens langs gaan en bij zijn vrouwke ook.
Ze heeft haar werk moeten laten staan om hem te verzorgen Hans kan niets meer!!!!
Skynet zou hem beter geholpen hebben en niet voer een stomme top 50 zeuren waar steeds dezelde instaan.
Wie wilt deze man zijn ziekte overnemen en 24 op 24u 7dagen op 7 als plant leven.
Bedankt skynet voor u zever ik hoop dat je bloggen ontploffen!!!!!!!!!!!

Zeer Goede vriend van Hans

T.A. Mohammed

Hoe is het nu dan met Hans? Ik heb zelf ook chronische rugklachten al ruim 30 jaar, maar bij lange na niet zo erg als Hans.

Tenesha

De accu van mijn Desire HD ging na dit trucje 20 uur mee. En dan deed ik reelgmatig op hyves/facebook kijken. Whappen, en wat allemaal nog meer.Alleen na 2/3 dagen liep de accu tijd terug. Nu haal ik weer met moeite de 10 uur, ben dus eigenlijk terug bij af.Zou het helpen als ik het trucje nog een keer zou doen? Of zou het resultaat dan weer 2/3 dagen zichtbaar zijn?@Annebel: bij punt 2 en 3 moet je telefoon een uur UIT opladen ja. Dus moet je je telefoon uit zetten Ik ben begonnen met die 8 uur laden toen met telefoon aangaf dat de oplader aangesloten moest worden.

Azamat

Leuk deze kliekjesscheurkalender. Ik merk dat ik toch vaak dengin weggooi omdat ik niet weet wat ik nog mee kan doen. Dat vind ik altijd vreselijk zonde. Hopelijk kan ik met zo'n kalender mijn leven beteren.

Dario

Alles zelf maken, kant en klaar bevat veelal te veel zout, smtsakaoffen e.d. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de keuken te staan. Het boodschappenlijstje ligt al klaar. Zo af en toe koop ik al iets dan hoef ik de dagen voor kerst niet perse naar de drukte toe.Echter, ik moet rond de kerstdagen bevallen (zijn) en we hebben afgesproken dat als de kleine net voor de kerst er nog niet is/net is geboren wij toch even met de folder door de AH rennen om de producten (die zo min mogelijk zijn bewerkt) in ons winkelmandje te leggen! Dan kook ik na de kerstdagen alsnog het menu

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails