« GeenStijl nieuwe stijl | Hoofdmenu | Blogium down? »

donderdag, 17 november 2005

Reacties

lilith

Beetje teleurstelling, toch.

In Safari zien de pagina's er echt niet uit, en het niveau op de bv-blogs is ook niet helemaal dat. Voor een bedrijf als telenet vind ik het op het eerste zicht een beetje een gemiste kans.

Maarten Schenk

Lilith, kan je iets specifieker zijn over welke pagina's het precies gaat? Dan geef ik het door aan de mensen van Telenet. Wat het niveau op de BV-blogs betreft, tja, het zijn BV's he ;-)

Telenet online

Ja het is een echt sukses geworden.

Frederik Gabriels

Ik wilde via deze weg eens laten weten dat er ook positieve zaken gebeuren...ik was bij het telenetcenter te Antwerpen...Super zo'n center midden in de stad. Ik voelde me daar opslag begrepen met mijn technisch probleem. Adv mijn telefonisch gesprek met de klantendienst Telenet konden ze in dat center uitvoeren wat er intern werd doorgegeven. De wachttijd was helemaal niet erg, lekkere koffie en een magazine. Het was een vrolijke bediening met de twee dames die hun werk supergoed deden! Was echt onder de indruk van de multitasking en hun deskundigheid...:-)) Volgende keer, ineens naar center zuid. Doe zo voort, 100 procent tevreden!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails