« Nieuwe URL en nieuwe lay-out | Hoofdmenu | Viraal... »

dinsdag, 22 november 2005

Reacties

Roberto

ik volgde je al via bllioovgn', ik heb dit bericht geliked en ik volg je nu via twitter met @bosbesjes Eigenlijk kan ik heel kort zijn over waarom ik dit wil winnen: ik heb 1 flut oogschaduw palletjes van 100 jaar oud, en daar komt alleen na veel agressie een beeeeeeeeetje kleur vanaf, maar het resultaat is hoe dan ook ronduit lelijk.

Perla

ja prachtig zijn die teeneikgetjns.Maar vooral de simpele richtlijnen die gegeven worden, bekoren me.Het is duidelijke taal, de ingrediebnten zijn overzichtelijk aangegeven en het klopt altijd, er is nooit ergens een ei vergeten.@Kitty, bij jou thuis ook iedereen een zoetekauw zelf hou ik veel meer van hartig en van marsepein inderdaad een klein stukje..

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails