« Vlog It test... | Hoofdmenu | Video van Les Blogs 2.0: The Making Of »

vrijdag, 09 december 2005

Reacties

Hans Mestrum

Ik ben stik jaloers ;-)

Gyorgy

Toch knap dat we bij KIJK een complete glestjer van koers kunnen laten veranderen! Aletsch is inderdaad gedraaid en dat was zeker niet de bedoeling. Ik (AK) vond de foto mooier als de glestjer als het ware van je af stroomt' (en dan klopt het voor mijn gevoel ook beter met de kijkhoek). Kennelijk was de lay-out het niet met me eens en heeft de plaat niet alleen omgedraaid, maar ook per ongeluk gespiegeld.

Sdeep

Nederland heeft helaas zo weniig acteurs en actrices van niveau, dat je ook moeilijk om het handjevol acteertalent heen kan. In vrijwel elke Nederlandse productie worden de hoofdrolspelers geselecteerd uit een pool van zo’n 10 acteurs/actrices. Als er een actrice in een ‘ gewoon’ TV programma te gast is is het 9 van de 10 keer Carice van Houten. Ik heb niks tegen Carice van Houten zelf, maar nu ik zelfs op Recensiekoning al niet meer om haar heen kan begin ik me wat te ergeren. Een overkill aan CvH: 0 sterren

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails