« Deelnemen is belangrijker dan bloggen! | Hoofdmenu | Presentatie bij I-merge »

maandag, 13 februari 2006

Reacties

Hans Mestrum

Tja, nog geen email gezien......
Zie ook mijn reacties op: http://www.cocomment.com/article/4060

AnamCara

... en Fanta is niet eens lékker!

Dominiek

Kleine correctie : ik denk niet dat de ronseling gebeurd is op basis van die reactie op Smetty's blogpost, want ik had er helemaal niét op gereageerd, maar werd wél zelf aangeschreven door Franky.

Voor de rest : waarom zou ik een product gaan evalueren onder het mom van "exclusiviteit", als 2 dagen later blijkt dat het gratis in de winkel ligt ?

Elena

Jeetje Diederick, hoe kon ik dat nou vergeten. Die oeeehvrrlijke schuimige smoothies vol vers fruit. Een smoothieproductie in delicious. zou leuk zijn. Ik gooi het in de groep en kom dan bij jou nog even langs voor wat inspiratie.

Fidle

Beste Doortje,Gegrilde witlof of gekelamerisearde bietjes kun je prima bij de aardappel-knolselderijgratin uit de delicious.kerst (p. 34) serveren. Het zoete accent van de knolselderij in de gratin is subtiel aangezien 2/3 aardappel wordt gebruikt. Een prima keuze dus, ook een heerlijke combinatie met de romige gratin vormen gestoomde groenten, besprenkeld met wat olijfolie en bestrooid met geroosterde noten.Veel succes en vooral een gezellig en lekker etentje zondag!Hartelijke groet, redactie delicious.

Sumi

Annemarie alsjeblieft, najurulitk heb je geen recht op een tafel. Gaat om het concept en de marketing erom heen.Jeroen, denk je dat we gek zijn?VOLGEBOEKT .een dag van tevoren. Wanneer je de Michelinrestaurants zelf belt, geven ze aan dat ze gewoon nog plek hebben.Alle plekken bij deze tenten worden aan de sponsoren weggegeven.HOT NEWS: Restaurantweek 2010 SUCKS!Dit heeft nog een staartje

Elena

Inderdaad een trieste retaice van nota bene de verantwoordelijke voor communicatie binnen Mojo. Kan zo in het boekje Beginnersfouten voor communicatiemanagers' (mmm, nieuw ebook misschien? ). We kunnen er ook niets aan doen, meneer, regels zijn regels.' is een zwaktebod. Ja er moeten regels zijn, maar er iets minder spastisch mee omgaan mag ook wel.Mojo had tenminste twee vrijkaartjes, plus gratis water, aan Ruben en eega moeten geven voor deze blogposts. Gemiste kans.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails