« Nieuwe Telenet Blogger | Hoofdmenu | Ogilvy en Fanta: eindelijk een blogpost! »

vrijdag, 17 februari 2006

Reacties

Suria

die namen zeggen mij wel iets. Ee9n van de twee maennn kwam uit Rheden, dat weet ik ook nog wel.Geplaatst door: Rene9 | 28 juli 2010 om 21:17Ellen SybrandaDe ene heet de heer Kersten en de ander de heer Kappers. Helaas zijn de voornamen me ontschoten.Geplaatst door: Ellen Sybranda | 22 juli 2010 om 22:13Rene9He Jan,Welke groep zat jij dan?Geplaatst door: Rene9 | 8 juli 2010 om 16:38J MondriaHa rene, tja ik had een vlaamse reus samen met sebastiaan visser uit zoetermeer ik weet alleen dat hij in een hok zat ergens als je binnenkwam links op het terrein, die van mij was ontsnapt en nooit meer terug gezien. de tuinmaennn kan ik mij ook niet meer zo herinneren, dat ze er niet meer zijn is duidelijk nu want het is een grote zooi op de oude ingang. denk er nog vaak aan terug hoe het een ieder vergaan isGroetjes jan MondriaGeplaatst door: J Mondria | 31 mei 2010 om 21:42

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails