« Hot blog or not? | Hoofdmenu | The Style Contest »

donderdag, 30 maart 2006

Reacties

Smetty

Ik denk niet dat ik die slogan ga gebruiken. Straks krijg ik al die BV's op mijn dak :-)

Bloggen is gemakkelijk ja. Maar toch is het concept bloggen nog bijna niet gekend. Ik vraag mij af of een ander woord meer zou aanslaan.

Annette

Hallo Herbert,Ja kan ik denk dat ik en sympathie.Wij gekaamt bben tijden dus wat. We waren drie jaar geleden in Praag en wilde lopen rond het meer Prags. Het is net begonnen met dawn. We hebben marcheerden in de aanneming, dat de Prags Lake kleine Monticolo meer alleen voor een klein zwembad en in de aanneming is, die de wandeling rond rond altijd net breed en gewoon, hoe hij in eerste instantie presenteert zich, is. Was een charme! We hebben de voorraad schemering met een mobiele telefoon, dat bijna niet meer wilde, Ik denk dat ongeveer twee uur, getastet Lake. De beste vriend van alle had Sterbensangst!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails