« Belachelijk goedkoop | Hoofdmenu | Craprr »

dinsdag, 11 april 2006

Reacties

jimich

ahahahahahaha
zr gd

BVLG

zonder klinkers : 285 karakters
met klinkers : 420 karakters
besparing : 32% en geen 50% !

AnamCara

Dat de lezers hoofdpijn krijgen van het scheelkijken en dat hun tong dubbel slaat, is hier van ondergeschikt belang. Besparen voor alles!
:-)

Karel

Leuke tip :-) en een stuk leesbaarder dan enkel de klinkers gebruiken, waarvan hieronder bewijs.

eue i e ee u eeaae a ee e ie euie aaa ieoe eij

-k.

Twiggy

We need more isinghts like this in this thread.

Richard

Ik werk bij de Etos en daar was laatst ook een vrouw die het drede maal acethr elkaar probeerde met een stuk of 20 kortingsbonnetjes. Ze gebruikte deze op producten die ook al in de actie waren, zodat ze zo'n 70 euro aan producten voor 10 euro zou krijgen. De eerste keer stond ik acethr de kassa en had ik het zo snel niet door. De tweede keer stond mijn collega acethr de kassa en had zij het niet door. De derde keer (ze liet de 2 volle tassen ook acethr de kassa zetten want ze moest nog even haar schoonzus bellen, want die wilde ook nog iets') kwamen we eracethr dat ze alles voor superweinig meekreeg. Toen zeiden we dat dat echt te ver ging, en toen werd ze boos! Die klanten van tegenwoordig..

Alexandrine

Extreme Couponing ftw! Geweldig programma. Wil thuis ook zo'n stock pile. Helaas zijn ze in Nederland niet zo van de cpnoous en moeten wij het met van die sneue acties doen als 2+1 gratis, waarbij dan weer niets te combineren valt, en je uiteindelijk nog 66,6% retail price betaalt. Ohja, ik kijk dit programma iets te vaak

Kathellyn

Extreme Hoarding bestaat ook. Op SBS als Verslaafd aan Verzamelen (met visrelejke voiceover die LAWWWRAHH zegt bij iedereen die Laura heet), en op torrents (Hoarders of Hoarding: Buried Alive)Heerlijk programma, waarvan je ook totaal zin krijgt in opruimen en boenen

Merlinda

Uiteindelijk is het voor de supermarkt ook niet heel sheclt, dit geld hadden ze ook kwijtgeraakt als ze normaal' de coupons had ingeleverd.Dat er dan geld teruggegeven wordt vind ik raar, gezien een coupon vaak niet voor geld ingewisseld kan worden.

mulberry for target

the original creativity of the shape are more attractive, what is the more important facts why mulberry can be so popular today.We sell real leather replica mulberry bags handbags.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails