« Firefox Flicks: Wheee! | Hoofdmenu | Een paar dagen stil »

zondag, 16 april 2006

Reacties

Michael

Nu nog Huug overtuigen. ;-)
http://huugendruug.blogspot.com/2006/04/im-back-in-full-force.html

Inferis

't is inderdaad een schandaal, ik wil mijn geld terug.
Ow.
Wacht.
't is gratis, just. *grmbl*

Dan wil ik m'n gratis geld terug! :D

Yadi

schrijft: ga met je kinderen de staart op en laat aan iedereen zien hoe cool ze zijn.Wel, mijn meid is MIDDEN in de peuterpuberteit, die combi met downsyndroom, niet praten, niet luisteren en HEEL ondernemend zijn: Ik ren me rot, zij luistert niet en de andere ouders op het schoolplein kijken mij meelijwekkend aan. Hoe mooi ze ook is, hoe trots ik ook ben de maatschappij ziet het nou eenmaal niet als een aantrekkelijk ideaal ben een beetje negatief, maar zo is het toch?

Titan

man, als je niks beters weet hou dan je mond maar!Wat een robctrieht Jezz, dat valt niet mee om te incasseren, ook als je het al min of meer ziet aankomen. Het blijft een dreun, voel met je mee en wens je sterkte!!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails