« Feest op 3 juni... | Hoofdmenu | Web-log graaft aan nieuwe funderingen! »

dinsdag, 09 mei 2006

Reacties

Djuly

Ik dacht vanmorgen, ik ga een katajre bij mn zus op haar hyves trekken. En wat trok ik (zonder dat ik mijn voornaam o.i.d. had ingevult) :YvonneU heeft een speciale band met dieren. Uw dieren en alle dieren die u lief heeft, zowel op aarde als in de hemel, worden in de gaten gehouden door God en de engelen.U bent een echte dierliefhebber, waarschijnlijk maakt u zich soms wat onnodig zorgen, misschien dat dit helemaal niets met uw vraag of situatie te maken lijkt te hebben, maar weet dan dat zorgen, van welke aard dan ook, altijd hun invloed uitoefenen op iedere huidige situatie, vaak zijn het achterliggende oorzaken. Weet dat alle dieren die u lief heeft, zowel in de hemel als ook op aarde, de grootste bescherming van God en zijn engelen geniet.Ik kreeg hier best kippenvel van, en helemaal toen mijn zus een uur later belde om te vertellen dat ze vanavond haar hond gaat laten inslapen ..Liefs -X-

Sanpon

Ja heb ik geebrgerd van totaal, omdat ik extra hbeebn gesleept apparatuur voor 360 b0 foto's, en ik wilde om hier te hbeebn enkele foto's voor de blog.Maar uw galerij gecompenseerd nu eh een beetje. De laatste foto is awesome!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails