« Web-log.nl migratie: bijna 40.000 | Hoofdmenu | Niet vergeten: inschrijven! »

woensdag, 24 mei 2006

Reacties

Inferis

Gekke nederlanders toch.

Koen Robeys

Weet je, ik "denk" ook dat ik blog. "RSS"? geen flauw idee. Categorieën? Blogger heeft dat nu eenmaal niet. Iemand laat me weten dat mijn "permalinks" niet werken? "Permalinks, nooit van gehoord". En om het helemaal mooi te maken, er kunnen bij mij geen reacties verschijnen voor ik ze eerst heb gelezen en doorgelaten. Dat zou ik overigens graag anders zien, maar ik ben lang een usenetter geweest, en *die* prijs wil ik niet betalen. Sorry: njet.

OK, het punt. De dingen waar ik me voor interesseer zijn... Ach, je moet maar naar mijn blog kijken als je het wil weten. Ik durf echter zeggen dat 90% van de bloggers 90% van wat ik bestudeer nooit door hun strot zouden krijgen. Op dezelfde manier haak ik af als ik "help" pagina's moet lezen, of om het even wat dat gaat over "hoe zet ik een fatsoenlijk blog op", of zelfs "wat is het verschil tussen de stekker zit niet in en de computer heeft een probleem?"

Ik denk dat ik me daar precies even schuldig over moet voelen als jullie die (naar ik voor het gemak even aanneem) nog nooit een letter van de filosofie van Nietzsche of Girard hebben gelezen, en dat ook niet van plan zijn.

Moeten mensen als ik nu hun mond houden? Mogen wij geen site hebben, die naar de vorm een "blog" is, en waar we zelfs met veel plezier een "echt" blog van zouden maken, als we dat konden zonder ons door al die technische bagage te worstelen? Bagage die bij ons alleen maar enorme geeuwreflexen oproept?

Let wel, ik vroeg niet eens iets, ik was druk bezig met me met mijn eigen zaken te bemoeien, en zoals vaak eens over dit blog - waar je af en toe eens een blik op de wereld van de echte bloggers (geschreven zonder wrok of jalouzie) kan werpen - te surfen, toen ik plots een nogal snerende opmerking aan het adres van mijn soort "bloggers" zag. Ik vermoed dat het niet zo snerend bedoeld was. Maar het komt een beetje over alsof wij toch maar onze mond moeten houden.

Oh, voor ik het vergeet:

http://www.speelsmaarserieus.blogspot.com/

Vriendelijke groeten,

Koen

Savage

Aan de andere kant zou je van een Burgemeester van Amsterdam met een goed uitgeruste IT en PR afdeling best een goed blog mogen verwachten.

Als je toch zelf niet het het soort blogger bent wat zelf z'n blog technisch in elkaar kan flansen, dan zoek je daar toch een mannetje voor?

Of rij je ook in een wrak ipv een auto?

Fbsd

Bij de Albert Heijn zie ze niet Arboriorijst staan maar de excellent zacht rmogie risotto rijst is arborio!Staat in kleine letters op het pak, dan weet je zeker dat het de goede is.

Jordan

Afgelopen zondag kwmaen we na een reis van ruim 2 uur (30km)aan bij En Pluche, waar we met een heerlijke cocktail vriendelijk welkom werden geheten. De narigheid van de reis was op slag vergeten!!! We waren heel nieuwsgierig naar le Garage en naar Joop (of was het andersom?) Conclusie van de middag is dat geen van beide ons teleurgesteld heeft. We hebben heerlijk gegeten met als persoonlijke toppertjes de ossenstaartsoep het nagerecht en natuurlijkJoop himself.Hartleijk dank voor de geweldige middag!!!

Ana

Bij gebruik van een losse Bluetooth-GPS heb ik een sellne eerste fix, maar onderweg verliest de N95 zeer regelmatig de GPS. Kan aan Bluetooth liggen. Bluetooth Carkit, bluetooth GPS geeft mogelijk problemen.De N95 eigen nvaigatie is vaak te laat met instrtucties. Verplaatsing over het beeld is erg hakkerig. Denk niet dat twee afslagen kort na elkaar goed aangegeven worden.Het zou mijn sterke voorkeur hebben om TomTom op de N95 te hebben, met interne en externe GPS.Kom TomTom, regel dat!

Thais

vraagje. Ik heb de navigatie "nokia maps" op mijn N95 geivtaceerd. Een maand abonnement genomen. Als ik de navigatie wil starten vraagt het toestel of ik de spraakberichten wil downloaden. Als ik dit doe, dan krijg ik steeds een fout bij het downloaden en gaan mijn telefoon uit. Als ik spraakberichten niet download, dan start de navigatie echter wel. Werkt goed, maar ik wil natuurlijk ook de spraakberichten horen. Wie kent dit probleem?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails