« Nog een videocast... | Hoofdmenu | De laatste filmpjes... »

zaterdag, 20 mei 2006

Reacties

Wim

Heeft google dat onlangs niet aangepast zodat je de upload-software niet meer moet installeren, maar dat je direct via een webinterface kan uploaden?

Maarten Schenk

Ik heb net dat upload tooltje geïnstalleerd om dat ik niet hou van uploaden via een webinterface waar je geen voortgang ziet. Dat is bij YouTube dan wel beter.

Inferis

Sja, het staat dan ook op hun "helppages": http://www.youtube.com/t/help_makevideo

Concreet: max 100MB en/of 10min. Als je upgrade naar een betalende account heb je de'r geen last van.

Logisch toch?

Zahid

Ik meen me een gevalletje thelvbesailun is gevaarlijker dan bevallen in het ziekenhuis te herinneren, waarbij de media ook niet al te diepgravend bron onderzoek deden. Jammer alleen dat jullie koppen weg met de krant in plaats van weg met oppervlakkige journalistiek . Dit soort gevallen beperkt zich niet tot de krant en opvoeding in correcte journalistiek zou in alle media een stuk schelen.

Amol

De vraag is of er werkelijk vernnderiag aan het DNA optreedt door deze epigenetische mechanismen, of dat de bestaande genen hierdoor alleen geactiveerd worden zodat ze kunnen gaan functioneren. Dat aan en afzetten van genen kan toch ook tot stand gebracht worden door stoffen als hormonen en feromonen. Zomaar een idee: misschien produceert de koningin feromonen, die de functies van sommige genen bij de werksters onderdrukt. als ze dan dood gaat gaan deze genen bij sommige werkster werken en degene met de sterkste feromonen en gevechtskracht wint.

Derk

terwijl de eerste 2.000, 2,5 jaren nodig haeddn.In oktober 2010 heb ik er een artikel van gemaakt Hoe krijg je 2.000 en meer abonnees voor je nieuwsbrief – 20 tips. Veel informatie hoe jij de nieuwsbrief ook kunt uitbreiden. Nu wilde ik wat anders.In Aweber (aff)

Dibyaraj

Hier heb ik voor gewaarschuwd tiejdns de formatie. Stemmen op de VVD had dit tot gevolg en dit is echt niet het einde. Toen was het een ver van mijn bedshow. Want men zag dit niet aankomen. Mijn zussen worden heel zwaar getroffen door deze regeling. Het zou zomaar kunnen zijn dat ze vanuit hun huidige situatie van begeleid zelfstandig wonen, terug moeten naar een gezinsvervangend tehuis. Step back. Maar dat mocht ik niet zeggen. Dat kwetst. Vraag me af waarom ik dit niet mocht zeggen? Want het was de waarheid. Niet alleen de mensen die onder de PGB vallen, zijn het slachtoffer van dit kabinet. Veel meer mensen die in een zwakke positie zitten. Ik hoop dat bij sommige mensen de ogen open gaan. Van mijn part noem je dat vooruitschreidend inzicht. Dit is waar VVD/CDA/PVV/SGP voor staan. CDA en SGP noemen het vast Christelijke naastenliefde.Ik was van plan om een veel bozere reactie te plaatsen. Maar dat doe ik niet. Het is duidelijk genoeg.

Young

Wat een interessant sjutke!Wat ik vooral interessant vond, is dat er altijd een tag aan de synaps wordt gehangen. Veel mensen beseffen dit niet, maar onthouden is een proces dat ook aangeleerd kan worden. De truc is echter, om iets op een geordende manier in je geheugen te plaatsen, zodat je het later weer op een geordende manier kan terughalen. Zo wisten de oude Grieken al hoe je dit kon doen, met behulp van mnemonics. Het is een proces waarbij je iets onthoud dat je al kent, en daar koppel je iets aan dat je wilt onthouden. Een ezelsbruggetje is een eenvoudig voorbeeld van een dergelijke techniek. Met een meer geavanceerde techniek, leer je 100 plaatjes uit je hoofd, waar aan je de dingen kan koppelen die je wilt onthouden. Het grappige is, dat dit ook een vorm van tagging is. Om deze techniek te beheersen is niet in een weekje tijd aangeleerd, maar als je het eenmaal beheerst, kan je bijvoorbeeld wel een boek uit je hoofd leren, en vertellen wat er op een willekeurige pagina van het boek staat.Wil je bepaalde dingen op deze manier permanent onthouden, dan moet je wel af en toe alle informatie oproepen, zodat het duidelijk in je geheugen blijft. (Ongeveer eens in de zes maanden, tot een jaar)Omdat het voor mnemonists relatief eenvoudig is om te onthouden welke kaarten er gespeeld zijn in een kaartenspel, zijn ze niet erg geliefd bij casino eigenaren.

Tracen

That's an astute answer to a tricky quesoitn

lunettes persol

The particular worst case scenario path to neglect a person might be relaxing best adjacent to the entire group being aware of you are‘tonne make them. lunettes persol http://www.dorue.com/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails