« BBQ mashup | Hoofdmenu | Leer bedrijfsbloggen »

dinsdag, 16 mei 2006

Reacties

Patrick

Hoe dan ook het is knap wat jullie doen, ik hoop dat we achteraf van een geslaagde migratie kunnen spreken, heel veel succes de aankomende weken!!!


Weblog is de grootste community, bij elkaar houden!!!

Laurita

In de winkel vond ik deze camrea er eigenlijk erg oubollig uitzien. Deed me een beetje 90s aan. De Canon en Sony spreken me wat betreft design toch echt meer aan. Voor de mogelijkheden hoef je echt niet speciaal een Nikon te hebben

Ahine

@Arjan: je hebt gelijk dat die mesenn de crisis niet veroorzaakt hebben sociale wetgeving met hypotheekgaranties voor Amerikanen die geen normale hypotheek konden krijgen speelde daar wel een rol in maar de crisis heeft ook de staatsschuld niet veroorzaakt. Oorzaak van de staatsschuld is het structureel teveel uitgeven. Over de dieper liggende oorzaak zal ik een volgende keer schrijven. Feit is wel dat structureel teveel uitgeven op lange termijn ook de sociaal zwakkeren gaat treffen.Oftewel, zelfs als de sociaal zwakkere nu getroffen wordt is dat nog steeds beter als dan wanneer de staatsschuld nog verder groeit en de sociaal zwakkere in de toekomst nog harder getroffen zal worden. Nu al is dankzij de afbetaling en rente het sociale stelsel onder druk komen te staan, en dat wordt dus nog erger.Maar ik ben het met je eens dat we bij de prioritering waar snijden we eerst de basisbehoeften van onze eigen mesenn moeten proberen te ontzien. Dus sociaal stelsel, gezondheidszorg en onderwijs zijn ook voor mij belangrijk. Ik zou dan liever bezuinigen op grote ICT projecten (OV chipcard), subsidies (jammer van je jazzclub), ontwikkelingshulp (die toch al vaak contraproductief is en waarvan veel geld naar adviseurs gaat), defensie (jammer van de JSF, maar Saab maakt ook prima vliegtuigen), provincies (overbodige bestuurslaag), en de publieke omroep (hooguit e9e9n net als staatsomroep, de rest is overtollig vermaak).Dus niet de kaasschaafmethode. Gericht hele happen wegsnijden die de overheid niet noodzakelijkerwijs hoeft te doen. Dat is veel effectiever, en maakt het land ook beter bestuurbaar.De paar miljard die je dan bezuinigd zal nog wel geen 11 miljard zijn, dus er is geen oplossing die helemaal prettig is. En we weten hoe moeilijk het al is om werkelijk de bezuinigingen uit te voeren die ik zonet voorstelde, dus er is geen reden om erg optimistisch te zijn.

Stefanie

Het is toch niet serieus te nemen, dat iemnad niet zou weten, dat Munich het Engelse woord voor Mfcnchen is!Zo iemnad weet dus blijkbaar niet meer waar het over gaat als het over het Franse: Paris, het Engelse: London, het Belgische: Brussels gaat.Er bestaan domme reacties, maar zo'n reactie is toch echt van iemnad met een deeldiploma lagere school.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails