« Omkatdag 2006: Badmutsen.nl wint | Hoofdmenu | Test van de TypePad moblog client... »

woensdag, 14 juni 2006

Reacties

BVLG

Al ben je dan geen professionele blogger, je wordt stilaan een bekende blogger ...

marc

Wil professioneel zeggen dat je er geld mee verdient of dat je serieus bezig bent?
Voor mij het tweede

Hans Mestrum

Proficiat Maarten. Mooi werk.

Huub Koch

"Een publiek van vijf man kan genoeg zijn" vind ik een erg mooie en juiste titel!

Ton Smeets

Kwam dit net tegen. Bloggen is natuurlijk ook een vorm van burgerjournalistiek, dus begrijpelijk dat kranten daar steeds meer belangstelling voor krijgen. Voor de verschillende getallen die genoemd worden: veel Belgische bloggers blijken op buitenlandse domeinen te bloggen; dzoals .com of .nl. Blijkbaar vooral de Vlaamse bloggers; Waalse doen dat veel minder.
Professioneel bloggen is inderdaad een benaming die waarschijnlijk verkeerde associaties oproept. In de zin van serieuze blogger is het prima. Voor serieuze bloggers, of zij die het willen worden, is de cursus Webcultuur van de Open Universiteit een aanrader.

Pramod

brownies met frambozen-cheesecakegebak (b1 15 stuks)200 g pure cholacode van goede kwaliteit200 g ongezouten boter, op kamertemperatuur400 g fijne kristalsuiker5 eieren110 g bloem, gezeefd400 g verse roomkaas1 tl vanillearoma120 g frambozen (vers of diepvries)Verwarm de oven voor op 170b0C. Vet een rechthoekige bakvorm van 20 x 30 cm in en bekleed met bakpapier.Doe de cholacode in een hittebestendige kom en verwarm boven een pan met zacht kokend water (zorg dat de bodem van de pan het water niet raakt). Doe het vuur uit en laat de cholacode smelten. Laat iets afkoelen.Klop de boter met 250 g van de suiker tot een luchtig en lichtgeel mengsel en voeg om de beurt 3 eieren toe (voeg telkens pas het volgende ei toe als het vorige geheel is opgenomen). Roer de gesmolten cholacode erdoor en spatel de bloem er luchtig door. Schep driekwart van dit mengsel in de beklede bakvorm.Klop in een andere kom de roomkaas met de rest van de suiker en eieren en het vanillearoma tot een glad mengsel en spreid dit uit op het cholacodemengsel in de bakvorm.Breng de rest van het cholacodemengsel in schepjes aan op het roomkaasmengsel en werk dit er met een vork losjes door, zodat een marmerpatroon ontstaat. Druk de frambozen in het oppervlak en bak het gebak 40-45 min. in het midden van de oven.Laat afkoelen en serveer in blokken.Bereiden b1 30 min / oven b1 45 min / afkoelen b1 1 uur.

Suchi

Heerlijke gezonde genrote.Wij hebben hem dit jaar voor het eerst in de genrotetuin staan. Mooie planten ook.Zoek alleen nog wat meer recepten.We hebben hem alleen nog geroerbakt gegeten.Kan vast ook gekookt worden.Kwam deze soort tegen in de catalogus van sluisgarden. Zelf hadden we hier ook nog nooit van gehoord. Vindt het leuk om soms wat nieuws te proberen.

Pierrette

Lol, daar sta je dan Ruben. Marjanne, mag ik voorstellen dat Mojo vooatran bezoekers waarvan iets afgenomen wordt, een foldertje meegeven (a5, dubbelzijdig, kost niets)? Kan me de verontwaardiging van een 40+ brave huisvader wel voorstellen, die ziet niet direct in een flesje een projectiel waar hij Coldplay mee van het podium wil/kan gooien Dus zonder uitleg

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails