« Dingologie, wingologie, bingologie? | Hoofdmenu | BBQ cam »

donderdag, 01 juni 2006

Reacties

zepperd

Das cool man.
Leuk deze foto en leuk dat je het me laat weten.

gr
Wiel

Mamank

Hoi Monica, ik heb net je info gelezen. Je sjfircht dat je gebruikt en wil stoppen. Ik heb zelf ook jarenlang bruin en wit gebruikt, van alles geprobeerd om te stoppen tot en met opnames bij de Jellinek toe. Dat hielp altijd maar beperkte tijd. Ik kon nog wel clean worden, dat was niet zo moeilijk, maar ik kon niet clean BLIJVEN. Ik dacht altijd dat ik sterk moest zijn en dat ik niet genoeg wilskracht had om clean te blijven.Nu weet ik echter dat clean blijven niets, maar dan ook niets met wilskracht te maken heeft!Heb je weleens aan Narcotics Anonymous gedacht? Dat is een programma waar je iedere dag naartoe kan, er komen leuke mensen. Ik ben zelf uiteindelijk meer dan 11 jaar geleden op deze manier clean geworden en mijn leven is honderdtachtig graden gedraaid.Het is het zusterprogramma van Anonieme Alcoholisten. Het is geen RELIGIEUS programma, wat mensen nog wel eens denken maar een SPIRITUEEL programma .Enniewees, laamaar horen als je belangstelling hebt.Liefs,MarianneReply

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails