« "Een publiek van vijf man kan genoeg zijn" | Hoofdmenu | Stilletjes... »

dinsdag, 20 juni 2006

Reacties

Patrick

Ik heb gisteren de versie van wordpress mobile loggen geinstalleerd ben er erg tevreden over, goed op te horen dat er aan gewerkt wordt bij Typepad

Patrick

Bedankt voor je uitleg!!

frédéric

Mja, op de foto heb ik geen N70, maar een N90 in de hand. En ondertussen ben ik de blije bezitter van de N80. Begin al maar te porten, die app :)

Mary

Goedemorgen @Hansan, soms is er ook maar een kleine tilrling nodig om te worden geraakt, mijn oren zijn heel gevoelig @Oliphant, dankjewel @Jeg, wat mooi! De nacht kan je soms zo mooi omhullen, maar soms is zij ook een monster, dat gapende gat dat je met huid en haar verzwelgt. @Prometheus, koesbarah in het Hebreeuws, och man, hoe ik verlang naar handenvol van die zoete geur. @Noud, leuk dat je er bent! Het was werkelijk een Tussenstop, met een duidelijk begin en een zo spoedig mogelijk einde, daar waren we het allemaal over eens. Uiteindelijk heeft het precies zes weken geduurd. Aanstaande maandag is het voorbij, dan gaan we het eens over Adam hebben, met en zonder komma. Oi, heb je gezien hoe stralend vandaag wordt? Ik zit al twee dagen in deze toren opgesloten omdat er nog steeds geen sleutel is voor mij. Vandaag ga ik er uit, naar buiten, ook hier nog even afscheid nemen, op die andere rots.

Ela

Is ze weer @Zev, nog even, bijna thuis. @Heer Lot, dank voor je tijd en belangstelling, waar ben je geweset? @Gingy, dankjewel @Morgaine, weet je, toen ik voor mijn eindexamen een scriptie moest schrijven toen deed ik iets gewaagds Puntenscoren deed je door een boek te pakken, dat aan flarden te lezen en het daar over te hebben. Leraren Nederlands zijn er gevoelig voor. Maar ja, ik wilde het weer anders, en zo. Ik heb geschreven over Parfum en daar werkelijk (op mijn schoolse manier) research voor gedaan, een jaar lang. Ik heb met een Neus gesproken en ik heb er heel wat over gelezen. Vanuit verschillende disciplines. Heel interessant, dat wat een geur aantrekkelijk' maakt.

Gerardo

Vanwaar de associatie lisnke ratten met samenklittend haar' weggeven, stoppen met klagen en anders gaan leven? Vooral de negatieve benadering intrigeert me.De laatste blogpost van lamazone was

Bhuvan

hoi Nadine,inderdaad. Het is bewaren wat we' nog hbeebn. Stel, je hebt 100 verschillende panda's nodig om een gezonde populatie terug te fokken (en die uit te zetten ergens in China). Stel dat er nog 100 in het wild leven en 150 wereldwijd in dierentuinen zitten, dan is het dus nu of nooit'. Over 10 jaar is het sowieso te laat dan. Je hebt dan nog wel wat levende exemplaren, maar als je die steeds met elkaar blijft kruisen, krijg je een genetisch zwak dier.Er zijn voor planten zgn zadenbanken, waar zaden bewaard worden van allerlei varianten. Op deze manier kunnen veredelaars altijd terug naar een oudere variant. Nu moeten we dus naast planten ook panda's opslaan! Panda-bank

Roberto

Inderdaad, goede aanvulling! De zaken'partner onktreebt in het lijstje. In de praktijk is vinden we deze voornamelijk in de bedrijvenproducten. Dan is het meestal duidelijk dat het om een zaken'partner gaat. Toch kan het ook hier verwarring oproepen. Bijvoorbeeld wanneer je de naam van je vrouw opgeeft, terwijl ze dat toch echt niet vragen!

nike womens air max mirabella 2-You will never regret for your action

thanks for share!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails