« Terug... | Hoofdmenu | Klacht over een bedrijf? Bloggen! »

dinsdag, 01 augustus 2006

Reacties

fred

hallo maarten,dit is zeker een succes voor skynet,heb ook al enkele malen op die blogs geweest,maar heb me laten wijsmaken dat deze blogs enkel voor belgacomklanten zijn,graag had ik eens geweten of dit zo is,fijne avond

Patrick

Gefeliciteerd!!!

Dat zijn mooie aantallen

Lazaro

Op welk moment wordt HIV DNA opeegetgn' dan? Er wordt RNA de cel ingebracht en dit wordt in DNA herschreven, wordt het dan op dit moment opeegetgn'?Als dit zo is dan vindt er dus a.h.w eerst infectie van de cel plaats en is er een relatieve korte tijdspanne dat HIV DNA moet worden gevonden. Dat lijkt me een risicovolle schakel, wordt het DNA gemist, dan krijg je integratie in het gastheer DNA en is het allemaal voor niks. Klopt dat?

Kuenzang

Nou ik heb het gedaan hoor het is helmaeal goed gegaan alles ff opnieuw ingesteld enzo en die vodafone zooi is ook weg.omwijs bedankt voor de info.BasPs weten jullie toevallig ook waarom msn het niet doet bij me hij geeft steeds aan messenger is momenteel niet beschikbaar probeer het later opnieuw hij doet dit via vodafone live maar ook via wifi net werkt ???

Ercan

eey ik heb een nokia n95 en had het geweldige idee om er niuwee software op te zetten weet nu iemand of/hoe je dat eraf kan halen want het is 10 keer nix hij is veel langszamer, het niuwee menu is *** en ik ben mn contacten kwijt had een back-up gemaakt met nokia programma en op geheugenkaart maar werkt niet HELP! alvast bedankt

Gharbi

Ook lekker:Gevulde corgtetue's met geitenkaas en tijm.kleine cougettes met appelboor uithollen. Vruchtvlees mengen met beetje witbrood en zachte geitenkaas, peper en zout, iets knoflook en verse tijmblaadjes. Dan rondom grillen tot de corgtetues net aan gaar zijn. Pastatje op het bord draperen. de gevulde corgtetue schuin in plakjes snijden en op de pasta leggen!!!

Sucii

Ik zou het leuk en interessant viendn als jullie een artikel willen maken over toetjes/taart zonder toegevoegde suikers. Er wordt vaak teruggegrepen op fruitsalade, maar ja, ik wil ook wel eens iets lekkers zoet. Ik ben al aan het experimenteren geweest met fructose e.d. maar zou er graag meer over willen weten en meer recepten hebben die ik kan maken! En buiten mij zijn er vast meer mensen die dat interessant viendn!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails