« RegistrationPage: mijn eerste plugin voor Movable Type | Hoofdmenu | BlogCom 13 oktober 2006 »

vrijdag, 25 augustus 2006

Reacties

Jasmin

Misschien een beetje merotsd na de maaltijd (ik had nog wat labewerk te doen), maar wat volgens mij ook belangrijk is in de discussie over de waarheid' van wetenschap: het is voortschrijdend inzicht. In het geval van vaccinatie is het volgens mij wel duidelijk dat het werkt, maar in veel gevallen geldt dat een theorie geldend is todat het tegendeel bewezen is. Geefnstitutonaliseerde twijfel dus, zoals Yuri stelt, maar wel voortschrijdende twijfel. Dat betekent inderdaad dat er artikelen worden ingetrokken, en dat laat alleen maar zien dat het systeem binnen de wetenschappelijke wereld redelijk goed werkt. Buiten het wetenschappelijke domein spelen andere factoren mee, maar dat betekent niet dat het tekortkomingen zijn, maar randvoorwaarden.

Charm

May28MC No Shame Ik heb hem ook een keer wat gegeven, en was me er toen al van besuwt dat zijn verhaal moet naar het ziekenhuis in Helmond, maar mijn tank is leeg', wel eens flauwekul kon zijn. Hij vroeg nog om mijn emailadres maar dat heb ik niet gegeven. Als je zo veel moeite wilt doen voor wat euros zul je het wel hard nodig hebben, om wat voor reden dan ook. Ik voel me ook niet opgelicht en hoef het geld ook niet terug

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails