« President Iran blogt | Hoofdmenu | Nieuws over één »

maandag, 14 augustus 2006

Reacties

Clo Willaerts

Hey Maarten!
Er komen meer cijfers in de loop van de komende weken :-) Maar ondertussen moet ik wel even kwijt dat het uitdrukken in *percentages* hier wel een beetje een vertekend beeld geeft. Je maakt een ratio van "actief in de voorbije maand" tegenover een dienst die al 3 jaar bestaat! En natuurlijk is er een zekere natuurlijke sterfte bij de blogs, zeker na zo'n periode. Niet te verwarren met bv "abandon rate", waar je kijkt hoeveel blogs er x tijd na het aanmaken al niet meer ge-update worden. Weet jij trouwens wat een "normale" abandon rate zou zijn bv 3 maand na het aanmaken?

Clo Willaerts

Hey Maarten!
Er komen meer cijfers in de loop van de komende weken :-) Maar ondertussen moet ik wel even kwijt dat het uitdrukken in *percentages* hier wel een beetje een vertekend beeld geeft. Je maakt een ratio van "actief in de voorbije maand" tegenover een dienst die al 3 jaar bestaat! En natuurlijk is er een zekere natuurlijke sterfte bij de blogs, zeker na zo'n periode. Niet te verwarren met bv "abandon rate", waar je kijkt hoeveel blogs er x tijd na het aanmaken al niet meer ge-update worden. Weet jij trouwens wat een "normale" abandon rate zou zijn bv 3 maand na het aanmaken?

B.V.L.G

Maarten,

Een uitgestoken hand kan ik niet laten liggen.

Ik heb zojuist ook eventjes gekeken naar de lijst van "actieve" blogs. Ik heb gemerkt dat een aantal blogs verschillende keren voorkomen, dus je overschat het aantal blogs. Anderzijds werden enkele niet meer actieve blogs toch nog vermeld :
http://deleted_misskato_1155711293.skynetblogs.be/
http://deleted_kaatjebeleeft_1155711284.skynetblogs.be/

We zullen moeten afwachten welke cijfers Skynet binnenkort nog zal vrijgeven ...

Savage

Erg herkenbaar. Hoewel ik nooit heb proberen achterhalen wat het percentage bij web-log.nl is, zal dat ongeveer hetzelfde beeld geven denk ik.

De drempel om een blog te starten is erg laag, maar niet iedereen realiseert zich hoeveel tijd er in gaat zitten om een blog te onderhouden.

Veel mensen haken dus na poosje teleurgesteld af.

Brozzer

Live from Brussels is ook al een maand inactief...

hemaworstje

en hoe doet web-log het? , lijkt me ook wel leuk om te zien.

lord cms

vandaar da tik het een beetje vreemd vindt om "uit te pakken" met de 100.00ste blog, als dat idd wat nader bestudeert, stelt dat neits voor. Veel dode blogs. de overgrote merderheid van de blogs is idd dood of gewoon aangemaakt en niet echt een blog te noemen als zij ze dan enkele maanden actief geweest...
effectieve bloggers in het nederlands bij skynet zijn er idd niet zo heel veel...
100.000 klinkt natuurlijk spectaculair en geeft de "status" weer van skynet in de blogosfeer, zoetis gelijk het laatste nieuws in de papieren media ;-)
en toch blijf ik bij skynet (wat ik ben een analfabeet en weet niet hoe alles over te zeten lol)
bovendien geen reden om te verhuizen lol
tenzij al die spam in de comments...


Glenndavid

idd, en als je die cijfers neemt en dan het bericht dat zoveel jongeren bloggen, dan kan men ook wel stellen dat vele blogs niets voorstellen, ik denk zelfs dat er een blog-keurmerk moet komen, een service die regelmatig checkt of je nog blogt,en je in functie daarvan sterren geeft :)

Fred Zelders

Ga eens bij jezelf na: Hoe vaak heb jij een nieuwe dienst geprobeerd om er vervolgens (nadat je het gezien hebt) er niet meer terug te komen?
Dat effect heb je hier toch ook?

dave

Heb je ondertussen al nieywe cijfers gekregen van Skynet. Persoonlijk denk ik dat er slechts een 1000 tal actieve NL-bloggers zijn (actief=zij die hun blog maandelijks updaten) en bij de FR-bloggers 4 à 5000. Dat zou in ieder geval verklaren waarom wij soms de indruk hebben dat de NL-bloggers bij Skynet op de tweede plaats komen.

Auth

Onze favouriet:Avocado in de ltnege halveren en de pit eruit halen. De holte die nu ontstaat vullen met Hollandse garnaaltjes en serveren met zelfgemaakte cocktailsaus (pittig op smaak gebracht met gemalen chilipeper en extra citroensap) Tuurlijk kun je de avocado ook in stukjes snijden en door een garnalencocktail verwerken, maar zo uit het vuistje blijft toch het allerlekkerst!Onderstaand recept voor een koud soepje als amuse of voorgerecht doet het ook altijd:Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees in stukken snijden en in keukenmachine of met staafmixer pureren met 1 el. citroensap en 50ml slagroom. 100 ml Tuinkruidenbouillon en scheutje vermout bij puree schenken. Avocadosoep goed doorroeren en op smaak brengen met versgemalen (citroen)peper. Soep in vier kleine glaasjes schenken en garneren met kruimeltjes zachte geitenkaas en tuinkers.

Suppi

hmm, that could work!neenee, kwil alles zo appart als moiglejk houden, zeker die bureau proper houden, en die pc een week niet opstarten, omdat dat pijnpunten zijn van mij en bedankt voor de steun, Jens

Fernando

It worked! super evert jan, bendkat voor de snelle reactie. Dit probleem is opgelost, pfft gelukkig zeg Nog even wat anders heb mijn htc desire hd sinds begin dit jaar en ben verder tevereden met het toestel .maar de weer app die op het toestel staat geeft niet de juiste locatie aan en als hij dat dan toevallig wel een keer doet floepst ie direct weer naar de verkeerde standaard plaats Er staat b.v. zwolle, dan ga ik naar groningen toe, dan zegt ie (soms eerst eventjes groningen en dan floeps staat ie weer op) zwolle. Dat lijkt me toch niet de bedoeling. Enig idee hoe dit kan? vond het zo irritant dat ik die leuke klok met weer app maar van het beginscherm heb verwijderd. Je wilt dan toch op z'n minst dat je toestel de goede plaats aangeeft. Ben benieuwd of er iemand een tip heeft. Hoop op weer zo'n snelle reactie en dat dit ook snel opgelost is. Alvast hartelijk dank!

Raulito

Ik heb de update getiersn zonder problemen erop gezet.Alleen heb ik nu een verschil met het GPS gedeelte ten opzichte van voor de update.Bij de oude firmware zocht ie automtisch the plek op waar ik me bevond, nu moet ik zelf inzoomen naar die plek..als ik ga rijden "volgt" ie ook niet de gps positie maar blijft ie op het "vierkantje" staan zeg maar.Ik kan niks vinden bij de opties of iets dergelijks om dit te veranderen iemand een idee?

Antonio

ik heb het echt over de desire hd! dus met anodird 2.2 de meegeleverde 8gb sd kaartzonder knoppen onderin op het toestel maar touch gedeelte! ik heb hem ook via de webshop echter heb ik 3 niet verwijder bare aplicaties vodafone 360/vodafone 360 shop en 360 updates voor de rest is nergens in het toestel wat te bespeuren mbt vodafone dus ik denk dat het niet en geheel gebranden rom is toestel is zoals ik al aangaf gewoon super snel !!

Jushan

Yes, het werkte! hij hield het vdaaang welliswaar de hele (werk)dag uit..Alleen nu ligt ie weer te laden.. morgenavond uit eten, waarschijnlijk red ie dat dan niet, dus snel tussen werk en uit eten door half uurtje opladen ben ik bang..Pff, ik heb m net nieuw, maar ik baal van die accuduur! hierdoor mis ik mijn oude blackberry

Onur

Ik wil ook graag de laatste FW iarlnltesen. Vodafone laat me nu al vanaf augustus met de FW uit de doos werken Kort vraagje, als je de product code aanpast, en je flasht de nieuwe FW erop, ben ik dan mijn vodafone settings kwijt(denk aan vodafone-live enz)En waar kun je aangeven dat het euro2 betreft, of zit dit al in de product code?Cheers,Niek

Martin

Ik heb hem besteld,krijg er dan een gatris shopper bij.Ik vind het trowuens niet zo erg als er recepten worden gebruikt die in Delicious hebben gestaan. Je hebt nu eenmaal toprecepten,iedereen toch die je vaker gebruikt.

casquette gucci

Not any male or female may be valued at your entire holes, nicely a person who might be scooped‘t help you to meow. casquette gucci http://ruemarseille.com/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails