« Minder dan 10% van de Skynetblogs actief? | Hoofdmenu | RegistrationPage: mijn eerste plugin voor Movable Type »

donderdag, 24 augustus 2006

Reacties

Roberto

Woops i thought i wrote mteers my memory is not what it used to be although i can't really remember.One of the techniques we learned in Anthropology School was to make a deliberate mistake when explaining something the subject knows about. That way they reveal what they know and open a hole to These poor drivers..mIght as well make them use turn signals.It IS like a one man band in the car.This wing rule looks like another way to cause rule violations and rule lawyering. One thing you can say about NASCAR is you know who one the race when the race is over. +21Was this answer helpful?

Mario

Ik heb het 'geliked'. Ik zou graag deze smokey eye set wileln winnen omdat ik hem graag aan een vriendinnetje wil geven. Ze zegt namelijk heel vaak zo lief tegen me dat ik me ogen zo mooi heb opgemaakt. Ze wilde graag met mij wat make-upjes kopen dus zijn we naar de Kruidvat gerent en ze heeft een paar basic spulletjes gekocht. Nog geen smokey eye/donkere make-up, want dat durfde/kon ze nog niet. Maar nu is het al weer een maandje verder en ze heeft veel geoefend dus ik vind het leuk om voor haar zo'n setje te geven, zodat ze ook lekker met een smokey eye kan oefenen!

mulberry men bags uk

special design which jumps out of the the other brand gorgeous style, the style of the ancients and classics

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails