« Le Politics mashup | Hoofdmenu | Vijf dingen... »

donderdag, 14 december 2006

Reacties

Young Crazy Fool

Tamelijk wat verbruik, maar aan de layout van het screenshot te zien zit jij ook bij Servage met meer dan genoeg bandbreedte.

Adriaan Verstijnen

Maarten,

volgens mij was jij het die op mijn blog naar dat videootje hebt gekeken waarbij jou dochter moest dansen. Ik googlede "maarten en klaartje" en kwam -tot mijn verbazing- bij jou blog uit. Toevallig heb ik een vraagje voor je. Ik had Guido van Nispen gevraagd of hij jou email adres heeft, maar dat wist hij niet. Misschien kun je mij mailen?

Wat is de wereld toch klein en vol toevalligheden ;-)

King

zegt:Leuk om te lezen wat jullie amlelaal gedaan hebben in ons prachtige gebied. En prachtige foto's. Ik zal de verantwoordelijke mensen eens attenderen op het feit dat ze de wandelroutes beter moeten onderhouden. Tenslotte willen ze hier het toerisme bevorderen. Ik hoop dat velen gaan genieten van dit ongerepte gebied waar je je echt in de Middeleeuwen waant. Groeten, Lukkien[]

Edinara

Zij het volgende ciatat gegeven: hele berg data en wetenschappelijke modellen die allemaal wezen in de richting van een catastrofe . Bij het ciatat is geen juiste bronvermelding aanwezig. Door het ontduiken van deze bewijslast is het artikel onbetrouwbaar. Hier volgt uit dat het gebruik van het woord allemaal' onjuist is, waardoor het ciatat in dit geval niet in zijn geheel de waarheid toont. Er zijn namelijk wel degelijk wetenschappelijke modellen die niet in de richting van een catastrofe wijzen.Verder raad ik u aan om het boek Goochelen met getallen' van Hans van Maanen eens door te nemen. Want hopelijk snapt u dan dat een aantal gepubliceerde rapporten niet correct zijn, doordat bepaalde gegevens zijn gemanipuleerd. Juist hierdoor is de discussie eigenlijk begonnen (*). De waarheid is namelijk soms zo verdraaid, dat de door u beschreven sceptici' niet meer serieus worden genomen. Het is dan ook raar dat u de boodschap van deze sceptici' niet wetenschappelijk hebt durven onderbouwen.Verder moet de mens de rol van deze sceptici' in de wetenschap niet vergeten.Exempli gratia.De vierkleurenstelling is in 1879 onjuist bewezen. Door een kritische wiskundige is vervolgens in 1890 de fout in het bewijs gevonden. Juist door deze sceptici' wordt er kritisch naar de wetenschap gekeken, waardoor mogelijke fouten kunnen worden opgespoord. Ik geef u daarom het advies om voortaan uw artikelen genuanceerder weer te geven. Want de informatie die u in dit artikel geeft is in dit geval onvolledig.(*): Het sluiten van een kolencentrale.

http://www.android361.com/redirect.php?tid=16242&goto=lastpost

"It have been a pressure within the players, the supporters and on the management due to the fact we arrived in. http://www.android361.com/redirect.php?tid=16242&goto=lastpost http://www.android361.com/redirect.php?tid=16242&goto=lastpost

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails