« De Blogoloog tagt | Hoofdmenu | Dzoef Van De Week, de site »

dinsdag, 09 januari 2007

Reacties

Kevin

Je kan het hem niet kwalijk nemen. Hij leeft immers op zijn werk: "Since 2003 CEO of Belgacom Skynet, where I live since 1998."

bart

Hey Maarten,
speciaal voor u:
- another one to stop talking: mijn 'slack' uitdrukking om een finaal iets aan te geven. Nav (Naar aanleiding van) het feit dat er te veel mensen (incl myself) alleen en misschien teveel enkel over google en apple spreken.
- stay foolish, stay young;: ga naar youtube, en geef 'graduation speech Steve Jobs for Stanford University' in - het is de titel van een speech die hij ginder gegeven heeft.
- despite s.o.'s: Engelse afkorting voor Stock Options - waarmee ik aan wil geven dat hij veel praat over passies, maar dat hij blijkbaar overbedeeld werd en misschien wel illegaal stock opties aan zichzelf heeft toegedeeld (don't get me wrong- if he doesn't deserve them, who does)

Grappig, aan het surfen hier vanuit US (afkorting van United States), en kom voor de eerste keer in maanden op uw blog, en hup :-) Ik zal in het vervolg speciaal voor u opletten maarten. Good luck in all you do, en hopelijk organiseer je in 2007 HetWeb1 in Brussel!

bart

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails