« Belgacom in Second Life | Hoofdmenu | Bwards... »

maandag, 12 februari 2007

Reacties

hellehond

oud (http://zetduivel.be/2006/11/08/de-oervaders-van-de-blog/) maar daarom niet minder goed

annabel

als je geen grappige dinges plaatst dan kom ik hier nooit meer zenne!!!!!!!!:-(

Rodolf

Beste Frizzee's, Dank jullie wel voor de onttetzend leuke en productieve kick off meeting afgelopen zaterdag. Ik heb het ervaren als een zeer professionele en productieve bijeenkomst. Het geeft veel inspiratie en energie om met zo'n jong, enthousiast en talentvol team samen te werken. Ik ben onder de indruk van jullie aanpak en heb nog meer zin gekregen om mede met jullie hulp mijn coachingsbedrijf voor toptalent op te gaan zetten! Ik kijk dan ook enorm uit naar de voortgang van dit project en vertrouw op een goede en succesvolle samenwerking!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails