« Bwards: dat het plezant was! PLEZANT!!! | Hoofdmenu | De Morgen: Gebeten om onzin te schrijven? »

zaterdag, 24 maart 2007

Reacties

marnik

Ja, die kan het wel schudden...

Burger Rechten

U bedoelt wellicht: "En dan wachten tot hij klacht neerlegt."

Strafwetboek:
http://www.juridat.be/cgi_loi/loi_N.pl?cn=1867060801

"Art. 443. Hij die ... aan een persoon kwaadwillig een bepaald feit ten laste legt, dat ... hem aan de openbare verachting kan blootstellen, en waarvan het wettelijk bewijs niet wordt geleverd, is schuldig aan laster ..."

En omdat het nog eens zonnig weer is en ik dus goed gezind ben, nog dit uit de wet van 30 juni 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten:
http://www.juridat.be/cgi_loi/loi_N.pl?cn=1994063035

"Art. 10. De auteur of de eigenaar van een portret dan wel enige andere persoon die een portret bezit of voorhanden heeft, heeft niet het recht het te reproduceren of aan het publiek mede te delen zonder toestemming van de geportretteerde ..."

Maarten Schenk

Zodra geportretteerde klacht indient, zal ik niet nalaten zijn portret te verwijderen en zijn klacht, inclusief zijn naam, te publiceren.

Ik ben er overigens redelijk gerust in dat het 'wettelijk bewijs' waarvan sprake is ondertussen al aan de bevoegde autoriteiten is overgemaakt door onze vrienden uit Gent.

power beats by dre

1O3G4N5C1E0R9A1G5P9L4O4L0G8M8N5O9P5B4D8I power beats by dre http://www.archival-facsimiles.com/power-beats-by-dre-buy-new-power-beats-by-dre-store-online/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails