« Joost (mag het weten!) | Hoofdmenu | Bloggen met mijn stem »

zondag, 04 maart 2007

Reacties

Jeronimo

i deny being involved with that crime! :D
iemand luisde me erin!
ik kan al raden wie :p

Miel

Duuuude :) D'er is zo hard met da filmke geknoeid eh :)

Peter Dedecker

Humm, de flash versie werkt hier helaas niet (Firefox, Ubuntu), dan maar even de wmv versie proberen...

Peter Dedecker

Zalig filmke, vooral de laatste seconden :-D

Erlend

We want dancepads, dancepads!

Pietr

Idd zalig filmke. Heb trouwens ook via wmv moeten kijken...

Tjoff

Mmm...mignonettekes :o

Kathleen

En ik ben zo braaf die mignonette dozen te laten staan en dan gaan er anderen wel mee lopen. Tsss...

yab

Och, die arme jeronimo zo valselijk beschuldigen!!

Benjamin

Schitterend filmpje Maarten!

Kaan

Het is alweer een week geelden dat Agnes en ik in Aardenburg de Matthe4us-Passion bijwoonde. Het was weer een bijzondere uitvoering!!!Onze voorpret begint eigenlijk altijd al bij de lezing door de heer De Kort. Ook deze keer had hij weer de moeite genomen om zijn verhaal zo aan te passen dat het ook voor ons weer nieuwe en inspirerende invalshoeken had. Echt geweldig hoe hij elke keer er weer in slaagt om een pakkend verhaal te maken.Natuurlijk draagt ook de ambiance van de Doopsgezinde Kerk daartoe bij.Helaas was er maar weinig gelegenheid ( eigenlijk nauwelijks) om wat uitgebreider met elkaar te spreken. Vinden Agnes en ik wel heel jammer.Hopelijk is er volgend jaar meer gelegenheid.

Kirsten

Naar uitgekeken en naar toeeelegfd: Opnieuw was het een ware belevenis om er bij te zijn in de mooie kerk en zo een bijzondere en inspirerende Matteus te mogen ervaren. Dank !!In aansluiting op eerdere reacties bleek ook voor mij (en metgezellen) op verschillende momenten het benodigde volume ontoereikend op rij 93 . Dat is jammer en mogelijk een aandachtspuntje voor de organisatie richting uitvoerenden.

Aqhuviana

zegt:Nog even een PSje mbt jouw post van gisteren. Ik bejirgp je frustratie helemaal. Jij besteedt altijd heel veel aandacht aan je foto's en blog en dan gaat iemand met jouw werk lopen. En nog vervelender, omdat het zo persoonlijk is waar je over schrijft en wat je plaatst, met een stukje van jouw leven.Wat ik niet helemaal bejirgp is dat de links bij pinterest ontbreken. Ik plaats ook regelmatig foto's van anderen op mijn boards bij pinterest, maar doe dat puur voor mezelf, als inspiratie (niet om het na te doen!) voor mijn fotoshoots. Maar bij mij is het zo dat wanneer je op de foto klikt, je meteen doorgelinkt wordt naar de officieble bron van de foto. Dat klopt toch? Dat betekent dan toch dat linken niet nodig is omdat ie automatisch gelinkt wordt of vergis ik me nu?Liefs!x

Origg

Beste mensen,Ik zag vanaddaag pas dat juladlie op conadcours ginadgen en heb nu naar de uitadslaadgen gekkeen. Proadfiadciat met zo’n mooi resuladtaat.Als de wil om vooruit te komen echt diep in de verenigading zit, wat de krant sugadgereert, gaan juladlie weer een mooie toekomst tegeadmoet. Geniet nu maar van de lof voor deze prestatie.M.vr.gr.Paul Jansen

Roberto

zegt:Wauw! Super! Wat een stap Ik wens je veel plezier met alles, vegreet niet te genieten. Ik zie zo dat het goed komt met je webshop. De posters zijn prachtig! Helemaal Zlverblauw. Liefs MiM

Sehar

Wow, wat een reacties, mooi!@Ans: Echt te gek. Wanneer het boek er ooit nog eens gaat komen, wil ik jouw gedhcit heel graag in mijn voorwoord hebben.@Robbert, Claudia en Ami Joe: Mooi dat er zo veel overeenkomsten zijn. Dat maakt dat we er niet alleen in staan. Wij met ons drietjes, jullie met jullie drietjes en samen zijn we al met z'n zessen.@Patrick: Dank je wel, wat een compliment.@Yvette: Dank je wel. Ik heb de tekst ooit eens gelezen, maar het staat niet zo meer op mijn netvlies. Zal er straks eens op gaan Googelen. Zal ik toch maar die leeswijzer' bij ieder blog gaan plaatsen, zodat je niet meer zo wordt overvallen? @Janet: Verdriet om wat niet mocht zijn en liefde voor wat er wel is. Beter dan jij kan ik het niet verwoorden.@SusanuitKreta: Inderdaad, ik denk ook dat het niet met het DS te maken heeft, maar het ligt veel breder. Ik heb al van meer moeders gehoord, met kinderen die geen Down hebben, dat zij het ook zo hebben ervaren. Mooi dat je wel gelijk die connectie met je mooie ventje voelde en kan me voorstellen dat dat met Ang heel anders was. Dat zegt niets over hoe veel je van haar houdt, maar meer over de situatie. Jullie zijn duidelijk dol op elkaar.Overigens een prachtig gedhcit van Dominique, zo eerlijk.@Maaike: Wat een prachtige uitspraak: “Kit lijkt op China” Heerlijk toch kinderen, die zijn eerlijk en denken nergens over na. Olivier schijnt op JW te lijken, ik zie het nog niet zo. Het maakt me nu ook niets meer uit, nu voelen we dat hij van ons is.Wat verschrikkelijk dat je oudste zo ziek is geweest, ik hoop dat nu alles achter de rug is.

Julie

Kan wel wat feedback geven. Klanten zijn inaradded erg enthousiast als ze het resultaat zien en het blijft plm. 2,5 a 3 maanden goed zichtbaar. Succes

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails