« Movable Type Hackathon | Hoofdmenu | Winnaars Bwards slachtoffer van verkeersagressie »

zaterdag, 24 maart 2007

Reacties

Kathleen & Rikea

Beste presentator ooooooit!

tantieris

Ik geef u in alles gelijk, behalve ... : de blogoloog kent duidelijk geen blogspotcommetjes. ???

frédéric

Bnoxologie.be --> just do it!
Of jullie zijn 't echt van plan en hebben dan maar besloten een Crokytje te doen? ;)

Alexander

Wel:Ter plekke poererbde ik om de voorgrond in te flitsen, maar dat gaf sowieso een donkere strook tussen voorgrond en achtergrond (de lucht). Maar gedurende de testfoto's (zonder flits eerst) had ik genoeg materiaal voor een HDR te maken. Dat heb ik dus gedaan (zonder de flitsfoto's te gebruiken dus). Dus een HDR (met HDR efex PRO van Nik Software), waarbij ik bewust heb gekozen om een deel van de lucht overbelicht te laten. Op die manier lijkt het nog enigszins natuurlijk. Want HDR is er snel over vind ik.

Zohra

Beste delicious.lezers,Om kans te maken op e9e9n van de drie jnoarbannemeaten op Flow, kun je je naam, volledig adres en telefoonnummer mailen naar onder vermelding van flow'.Veel succes gewenst!Hartelijke groeten,Wendy de LiefdeMarketing delicious. online

Teresa

Jul09 Niet door je tweets, maar door julile beider (jij en Fleur) enthousiasme ben ik gaan twitteren. Ik ben blij dat ik toch een beetje van die tweets heb mee mogen maken. En sinds dat moment heb ik meerdere Social Media Club bijeenkomsten bijgewoond, bijna aan de BYOpicknick meegedaan, een Nee, gij snapt het nog niet t-shirt rijker geworden en meerdere relaties gelegd waar ik veel waardering voor heb gekregen.Bedankt. Ik zie je volgende 30.000 tweets met veel plezier tegemoet.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails