« Bloggen met mijn stem | Hoofdmenu | Croky, of was het De Mortierbrigade? »

donderdag, 08 maart 2007

Reacties

Pietel

Heb hem geregistreerd.

Stijn

Smells like sensatie.

Anindo

Vijftig jaar geleden was ik, 12 jaar oud, hier met mijn vader. Nu was ik hier met mijn deohtcr. Mooie ervaring.Vorig jaar hoorde ik op de radio deze kleine Mattheus en was er niet kapot van. Nu, life, was ik onder de indruk door de transparantie. Dat kan alleen maar in een goede ruimte en met een perfect gecaste groep zangers. Deze Mattheus is dus bijna nooit te realiseren en dat maakt hem zo uniek. Het is goed doordacht door Jos van Veldhoven en het experiment is wat mij betreft geslaagd. Waar ik wel moeite mee heb is het invoegen van de nogal zinloze pauzes in het openingskoor na het antwoord van Koor II (Wen?) en (Wie?). Hetzelfde gebeurde in altaria, nr. 36. Als je echt wilt vernieuwen doe dat dan niet met dit soort interpretatiespelletjes.Overigens ben ik het met dhr. of mevr. Dieleman eens dat het geluid van erg ver moet komen, ook al zat ik op rij 77. Het lag niet aan mijn oren, het was de afstand. Maar wat was ik blij na vijftig jaar weer terug te zijn.

Jonas

Humor is mijn belangrijkste mieddl samen met warmte en contact. Het vrij uit gebruiken van mijn fantasie en uitvergroten van het gedrag vind ik daarbij het leukst. Samen bouwen we een feestje.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails