« Belgische Twitteraars: wie, wat, waar, wanneer? | Hoofdmenu | VRT nodigt bloggers uit op persconferentie »

vrijdag, 20 april 2007

Reacties

Fredegre

Altijd leuk om achteraf nog eens te zien en te horen wat we allemaal uit ons botten hebben geslagen. Kunnen we je ook inhuren? :-)

tijs

Merci! Ik wilde oorspronkelijk zelf ook graag gaan, maar rekende er op dat jij alles wel zou opnemen ;-)

Erlend

99 minuten is inderdaad niet niks, maar het zal wel de moeite zijn. Hier intern ben ik een tijdje geleden ook begonnen met het opzetten van een bedrijfsblog, toen kreeg ik net dezelfde vragen te horen als jij hier nu aanhaald - er is een zekere bezorgdheid, net omdat PR mensen het medium nog niet zo goed kennen.

Philippe Borremans

Hey Maarten,

Nog eens bedankt, niet enkel om te filmen maar ook voor je bijdrage in het "debat".

Ja, het waren weer eens dezelfde vragen die de kop opstaken... zowel van de PR als van de media kant.

Ik moet eerlijk zijn, als je zoals ik, training geeft in de vorm van workshops over blogging en RSS voor PR mensen dan is dit wel goed nieuws natuurlijk ;-)

Langs de andere kant is het toch wel gek hoe traag nieuwe media begrepen worden door communicatoren.

Tot de volgende !

philippe

als BA Communicatiemanagement, PR & Voorlichting zie ik wel degelijk het nut in van (corporate) blogging en blogging voor PR. Het zijn dankbare media voor PRmensen als je pro-actief wil werken (wat toch wel belangrijk is in de wereld). Blogging en monitoring kunnen best (deels) hand in hand gaan. Het is inderdaad wel de taak van de PR functionaris toe te zien op wie blogt, deze opvolgt en wat wel/niet belangrijk is doorvertaald te worden naar het beleid (geef toe: het internet is nog altijd een behoorlijk grote dumpplaats voor no-nonsens). Niettemin onderschat de PR functionaris de kracht best niet. Goed nieuws is leuk meegenomen (ook voor Marketeers: rumour around the brand is leuk meegenomen, idem kan voor PR-oriented issues). Een goeie PR functionaris weet trouwens het belangrijke en bruikbare van het niet-nuttige te onderscheiden. Verder kan blogging (misschien) een goeie tool zijn om aan crisiscommunicatie te doen.

Uiteraard moet het bedrijf in kwestie eerst nagaan of blogging wel in hun beleid past. Wie zich profileert als jong, dynamisch, blogging-minded, maar daarmee indruist op de heersende (interne) cultuur, begaat m.i. al een flater van jewelste

Duval Guilaume

Misschien interessant om weten dat Kluwer deze week een blog is gestart over fiscaliteit, accountancy, audit en vennootschapsrecht.

Een publiek toegankelijke blog. Geen wachtwoorden, betalingen en dergelijke. Toch een ommekeer in de uitgeverswereld.

De blog(s) moeten nog groeien, maar hebben alvast een knappe start gemaakt. Op inhoudelijk vlak zijn ze uniek in hun domein. Je vindt ze op:

www.taxtalk.be/nl
www.taxtalk.be/fr

Beo

Op zich weer een leerzaam filmpke, maar 't zijn altijd de marketeers, geeks of andere "gevestigde" waarden die aan bod komen. Tot nu vond ik in 't algemeen jammergenoeg maar weinig materiaal dat spreekt vanuit het perspectief van de "gewone gebruiker." Ook daar zijn bezorgdheden, zoals b.v. wanneer je voor 't eerst van wayback hoort...

frédéric

Leuk dat je Mobistar aanhaalt -- zij zijn zich met de dag meer bewust van de kracht van de blogosfeer ;)

buy clenbuterol

Ah! op laaste keer wat ek gevind wat ek gesoek het. Soms neem dit soveel moeite, selfs klein nuttige stukkie inligting te vind.

ClubPenguin

Een goeie PR functionaris weet trouwens het belangrijke en bruikbare van het niet-nuttige te onderscheiden.

Sika

GRAB THE TORCHES AND PITCHFORKS! D:Leuk artikel twenrous. Ik ben het met je eens, al moet ik zeggen dat die nieuwe oude bank in de aula me wel bevalt :P

Delisa

Wat ik altijd al heb zijn ntauurlijk de kruiden, zoals basilicum, peterselie, tijm en rozemarijn. s Zomers lekker buiten, groeit als een tierelier m.n. de laatste twee en ze bloeien ook nog eens mooi.O ja, de tomaatjes ntauurlijk en de aardbeien, heerlijk.Vorig jaar heb ik me voor t eerst aan de sla gewaagd. Tjee zeg, wat groeit dat spul. Had alleen de verkeerde soort, een hele bittere en die vinden wij niet zo lekker. Gewoon wat kleine plantjes gekocht bij het tuincentrum, want zaaien mislukt bij mij altijd, weet niet waarom .

Cat

Beste redactie,In het mueenmmir staat een recept varkensmedaillons met salsa verde-boter . Dat wil zeggen: de foto staat in het blad, maar het recept hebben we niet kunnen vinden. Kijken we er over heen?Overigens: we maken vaak heerlijke maaltijden met recepten uit jullie blad, dat levert veel genieten op!Hartelijke groet,Geertje

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails