« Vlaamse Lonelygirl15? Marketingstunt? | Hoofdmenu | Kunnen Vlaamse bloggers 'Paola' opsporen? »

woensdag, 09 mei 2007

Reacties

jolien

ben beniewd

Erlend

Dat zou stoer zijn, ik had er ook al aan gedacht maar vond het er over - bij nader inzien, misschien toch é.

Ik steun uw theorie maarten!

Clo Willaerts

Heu :-)

Jeronimo

ik heb ze alvast een stokje gegeven, ;-) even zien wat ze zal doen ;-)
onze nieuwe populaire skynetblogster,
clo de andere helft van 2girls...maat dat haalt mijn ultieme fantasy wel ferm naar beneden, niets persoonlijk hé Clo ;-)

John

Eigenlijk niet van Van Gogh komt nu net necet in de film voor (terwijl het wel gekund had) Gelukkig is de film zonedr hem ook al charmant genoeg

Diti

Hoi Daan!Je kent me niet, ik ben een vriendin van Barbara van Ede...Door haar blog 1 jaar Cornerview kwam ik op je site en.....ben ik vierlefd op je boekenkast geworden...Mag ik zo brutaal zijn om te vragen waar je die vandaan hebt???Hoor het graag van je!Oh....en de foto's zijn allemaal plaatjes!Groetjes,Sacha

Gilma

Volgens mij ben ik spuit 1131, zie sinds vadnaag van alles en nog wat over Roamler, ja vadnaag, weet ook niet onder welke steen ik heb gezeten. Geniaal concept, er zijn zeker geen uitnodigen meer te vergeven voor een veryverylateadapterzijnisookbestcool ?? Toch?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails