« Kunnen Vlaamse bloggers 'Paola' opsporen? | Hoofdmenu | Reputatiemanagement in actie? »

donderdag, 10 mei 2007

Reacties

CraHan

't Had wel wat langer mogen duren. Het concept is dan wel leuk, maar nu dat ik weet hoe het zit heb ik totaal geen interesse meer.

bonk

Googelen wijst uit dat ze ooit een rolletje heeft gespeeld in Familie blijkbaar

Pvw

tot juni 2007

Pascal Van Hecke - paola246.be

Inderdaad jammer dat het zo snel uitkwam - moest uitkomen.
Speculatie over wie er achter zat was een niet onbelangrijk deel van de lol...
Mijn plannen voor een geruchtenforum op http://paola246.be/ zal ik nu maar opbergen...

Jeronimo

in de standaard: http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelid=EO1C4NRH

"'Het is griezelig om vast te stellen welke impact enkele bloggers hebben"

nja als je je zelf als invloedrijk wilt bestempelen is het makkelijk te spreken van een buzz, als er pakweg 10-15 bloggers een een berichtje schrijven over iets...

maar goed, al bij al is het wel leuk zo virtueel toneel
en zonder gangmakers zou het idd veel langer hebben geduurd...

Stefan Kolgen

Gelijk heb je Jeronimo. Zonder gangmakers zet je dit moeilijk neer.
En ter volledigheid (want dit ontbreekt in het artikel in de Standaard): het had veel sneller in the open geweest, dankzij het gezond speurwerk van Luc Van Braekel, Robin Wauters en Maarten Schenk): http://tinyurl.com/2gsb8r

Armindo

Het werd echt een dag om nooit te vergeten, zo'n dag met een goduen randje! Aan het eind van de dag ging Ricardo namelijk nog een keer voor me door zijn knieen. Dit keer niet om me te helpen met mijn broekspijpen oprollen, of om mijn buik te kussen Nee, het was een heus en romantisch huwelijksaanzoek, wat overigens ook erg mooi is vastgelegd door Marloes (die in t complot zat!). Uiteraard heb ik ja gezegd! Bedankt Loes, dat je deze dag mogelijk hebt gemaakt, en voor dat zonnedansje zodat de weergoden meehielpen!

Ashu

Het is simpel.het VK blog wordt gmkaaet door schrijvers en reageerders.De VK is amper de eigenaar van de virtuele ruimte en strijkt de winst op van de reklame waarde.In principe heeft de VK door afwezigheid van redelijk beleid de beste schrijvers en reageerders weggejaagdAls dat met oba lukt en ik denk dat van wel is dat het juiste.Het komt dus wel goed.Desalniettemin was het een kloterige onverdiende gang van zaken.

Hazal

het is een heerlijk idee, dat dit de plek is die van mij is.Het gaat nog veel moieor worden.Dit waren de basics.Zag je vissen, die heb ik gemist vrijdag.Aanbevolen natuurlijk, maar ik telde er meer dan negen .

Donat

ik vraag me telkens af waeennr je nou precies terugkomt.. dat is bijna toch? volgende week ofzo? Man ik wil je echt graag spreken.. ben zo benieuwd verder!Als je dit nog leest voor je vertrek (omdat ik niet precies weet waeennr dat is ) maak van je laatste dagen nog een top tijd! We spreken snel!Groetjes,Klep

Untet

Het kan aan mij liggen maar je kajitlnn in de reacties loopt niet door aan de linkerkant? Verder vind ik het er erg gelikt uitzien. Mooie kleuren combinatie en duidelijke indeling.

Ashish

wow wat een geluk heb je Susan, die had ik helaas gsimet ik dacht ook dat je elke dag mail kreeg eerst:P haha (stom van me)veel plezier ermee nou wij nog hopelijk haha:P

Mary

Ben even op leenlaptop en lees onder mijn blog meesnn die mij sterkte wensen, dacht toen; moet even kijken hoe het is gegaan bij Jezz gvdzou wel met jou een dagje markt willen lopen en genieten van vers en geuren, want dat zijn de dingen die je (mij ook!) op de been gaan houden.Blijf genieten, Jezz

Mariela

Hoi chamoeda. Wat ik erg in je bednwoer is dat je, ook op dieptepunten, in staat bent echt proza te schrijven. Wat heb je weer prachtige bruggen gebouwd. Heb jij niet een heel bewuste keuze gemaakt, niet te zijn als je ouders? Dat hun wereld niet de jouwe zou zijn? Het kon, maar je wou niet. Heel bewust. Jouw leven moest anders zijn. Omdat je in hun wereld kopje onder zou gaan, niet je volledige potentieel zou kunnen benutten, je nesjomme zou uitdrogen. Een verstandige keuze, dus. Nu, juist omdat je in een ontzettend onzekere situatie zit, wil je wat houvast. En het is zo natuurlijk, dat houvast te verwachten van je ouders. Ook als je heel anders bent dan zij. Vooral nu je onder hun dak leeft. Maar je hebt niet voor niets jouw wereld verkozen voor de hunne. Hou die gedachte vast. Blijf dicht bij jezelf. Het doet pijn, familie. Het komt goed. Je gaat het mooi maken, you'll see.

Jondi

Beste Ruben, Goed verhaal! Ik hoop dat een hoop ornmrdeeens dit gaan lezen. Ik ben zelf crisismanager gericht op het MKB en wij komen helaas te vaak bij mensen waar we niets anders meer kunnen doen dan damage control . Het leed is vaak zo verschikkelijk groot! Mijn grootste frustratie blijft dat als we bij 8 van de 10 ornmrdeeens een paar weken eerder gekomen waren, we nog een hele hoop hadden kunnen doen Veel succes en ik ben benieuwd naar het eind resultaat!!Groet, Steven

Olga

iris zegt:Ik was heel blij toen we te horen kregen dat we gewnnoen hadden.Vandaag voor sinterklaas optreden best spannend.groetjes iris P.s wens me sucses!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails