« Movable Type installeren? Poepsimpel! | Hoofdmenu | Humo's festivalblog »

donderdag, 21 juni 2007

Reacties

Don Viona

hallo,
mooi stukje werk deze zoekmachine..altijd handig als sommige mensen achter ons bloggers staan.. het is ooit anders geweest..

Succes nog en thx voor de goed samenwerking
Don,

buddha

Hartelijk dank voor de reclame Maarten. Idd niet het eerste forum en ook niet het laatste. Maar ik hoop dit nog verder uit te werken.

Danica

Hoi Andre,Interessant stuk! Ik vroeg me af, als het mitochondriaal DNA via de modeer wordt overgeerfd, wordt de pool' van mitochondriaal DNA die zij aan haar nageslacht geeft dan asymmetrisch verdeeld over de verschillende weefsels (en als dat zo is, hoe werkt dat dan?) of treden die veranderingen op tijdens het leven? Is er eigenlijk iets bekend over de mutatiefrequentie van mitochondriaal DNA en hoe die zich verhoudt tot die van nucleair DNA? Nou ja, ik heb dus heel veel vragen, misschien moet ik het artikel maar eens lezen

Gilbert

op of kijk op mijn site, mijn profiel op LinkedIn of bioebjroveld op Facebook. ErnoHannink.nlEcht netwerken levert meer op dan online netwerkenLink met vage vrienden voor meer klantenTips uit het rapport van Promote My Fan Page Best Fan Page

Sdakjshda

My 2 cents,Even naar een abstractie-level. Om te knenun leren moet je taal' kennen. Door de muizen te laten spelen/bewegen in een verrijkte kooi' doen ze indrukken op die mentale model van de wereld om hen heen van begrippen' voorzien (ze vormen een taal').Deze taal' kan vervolgens gebruikt worden om nieuwe dingen (die nog geen eigen woord' of begrip' hebben) te knenun omschrijven'. Ergo: te leren.Mijn idee is dat niet de beweging alleen zorgt voor het betere leren'. Het zorgt er wel voor dat een begrippenkader (mentale beeld van de omgeving) wordt gevormd dat we9l belangrijk is bij het leren.In dit kader moet volgens mij ook het benoemen van de dingen om ons heen en voorlezen voor het slapengaan aan kleine kinderen gezien worden als het uitbreiden/versterken van het begrippenkader dat voor hun ontwikkeling zo belangrijk is. (daarom vinden ze herhaling ook niet heel erg!)

mulberry briefcase

Stand right next to the edge of the water, you can load a fusion grenade. Make sure your target ring reaches the other side.

Beats Singapore

Gucci Thailand Sale

ティンバーランド ブーツウィート

The key reason why not a soul is talking about watch {and|and for that reason|and therefore|and as a result} things you {should take care of|ought to begin doing} today.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails