« Eerste ontslag wegens blogpost in België? | Hoofdmenu | Vanavond Via Via Borrel »

maandag, 30 juli 2007

Reacties

Clopin

Moeten we daaruit dan afleiden dat hij het om de "buzz" deed, om traffiek te genereren? Dat zou straf zijn...

Danny

@Clopin: Ik ben zelf verbaasd hoe deze hele affaire een eigen leven gaat leiden.

De samenwerking tussen het bedrijf en mezelf zou waarschijnlijk in de toekomst beëindigd worden op een normale manier (met onderling overleg en een normale opzegtermijn en vergoeding). De blogpost heeft het bedrijf blijkbaar reden genoeg gegeven om de samenwerking niet op een normale manier te beëindigen en mij meteen te ontslaan (met een termijn van 4 dagen en een kleine vergoeding).

Ik heb op de dag van het ontslag via Twitter laten weten dat de blogpost heeft geleid tot mijn ontslag. Verder heb ik er op mijn blog een bericht over geschreven om de andere lezers op de hoogte te brengen. De traffiek die daar uit verder kwam is niet door mij geïnitieerd, maar is eerder door de verbazing van andere bloggers ("ontslagen wegens bloggen, ook in België ?!") aangetrokken.

Soit, we weten nu dus dat een blogpost kan leiden tot een ontslag, zelfs in België.

Satyam

Beste Tijme,Fijn dat je weer goed thuisgekomen bent (of zoedun we eens zeggen zoals vroeger: behouden thuisgekomen bent). Leerzaam verslag van de dienst. Ook door de sfeertekening. Maar er wordt gedoopt in Aalten. Kinderdoop is in Haagse Bethelkerk al lang geleden (ik betwijfel of ik het een keer heb meegemaakt). Wel doop van enkele volwassenen.vr. groet,Jan

Babon

Zo op het eerste zicht ziettn er wel een aantal lastige tussen, en voor de rest beetje plannen he9.Zo kan je de maand Amerika combineren met de maand bureau proper houden en de week geen computer opstarten Veel geluk alvast.

http://www.lemonfastdiet.com/tag/louboutin-eshop/

}
http://www.lemonfastdiet.com/tag/louboutin-eshop/ http://www.lemonfastdiet.com/tag/louboutin-eshop/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails