« Windows Home Server, Swimsuit Edition | Hoofdmenu | Clickx Site van het Jaar, nieuwe stijl »

vrijdag, 05 oktober 2007

Reacties

Nick

Een vreemde ervaring gisteren. Patatjes bakken en gelijktijdig de livestream volgen van een business presentation alsof ik mee in de zaal zat.

Junaid

Avocado's kun je bij elke supermarkt en elke groteenboer kopen, ze zijn meestal niet rijp (dus erg hard), of soms juist overrijp, vandaar dat er nu de eetrijpe avocado's' zijn bij een aantal supermarkten. De eetrijpe avocado's zijn wat duurder, maar meestal erg lekker. De keiharde avocado's die veel in de supermarkten liggen rijpen niet altijd even goed na. Ook bij de Mediterrane supermarkten (Turkse en Marokkaanse) zijn vaak goede avocado's te koop voor een lagere prijs. Succes!

Basudev

wat waren de produkten waar de geur en smaak van de aaebbriendoom naar voren kwamenZelf heb ik verschillende van deze struiken.Hier heten ze madronho(portugal)en er wordt een likeur van gemaakt maar je kan de vruchten ook zo eten.Heb er zelf dit jaar wat marmelade van gemaakt,die vooral lekker is om met wat verse kaas is te eten.Ik oek dus meer dingen die ik met deze vrucht kan maken.

Siswanto

Hallo,Weet iemand waar ik de tmotom versie 6.020 kan downloaden.Heb het bij torrentz geprobeerd, maar daar moet ik me aanmelden met mijn email adres.Ik had eerst 6.010 geinstalleerd, maar daarbij werkt het zootje niet. En in een bericht hierboven stond dat het allemaal wel werkt bij versie 6.020.Kan iemand mij helpen. Alvast bedankt.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails