« Hoe blijf ik anoniem op internet? | Hoofdmenu | Feys 1 = Roularta, Feys 2 = Asfaltkonijn, Stew en Mouseover? »

dinsdag, 13 november 2007

Reacties

Fredegre

Zou het geen goed idee zijn om hen hierna ook de formatiegesprekken toe te vertrouwen?

Christophe

Succes. Mijn stem heb je alvast.

pierre du coin aka aalstblogt

Alleen al voor het schitternde initiatief van "Vlaamse bloggers over...." verdien je mijn stem en hopelijk vele andere.
Succes!

Suhani

. But Kevin may surprise us and annconue a version WindowsPhone7 or an alliance with another major player in the Internet industry or the world of geolocation apps .. Or the recent information (not confirmed) of hiting a025 million users on Instagram?

Satria

De First Fifty kregen almaalel 5 invites in plaats van 10 . Anders voel ik me nu heel erg bekocht. De overige 250 heeft Roamler zelf aan de vroege inschrijvers uitgedeeld, zo ver ik weet. Dus wellicht dat nog ff aanpassen in je tekst. Ook bestaat gaffiti niet natuurlijk. Ik zeg -1 ster voor deze recensie he. Maar geinig om het resultaat van die opdracht in het echt te zien. Kon zelf zo snel geen twee mensen bij elkaar krijgen die gek genoeg waren (en ik vergat het ook steeds).

air jordan pas cher

Blogologie: Blogoloog genomineerd voor Site van het Jaar
air jordan pas cher http://www.cyfac.fr/airjordans.html

chgldey

[url=http://www.glq129gu78z943g5pp8k4eh1c68tix40s.org/]uchgldey[/url]
chgldey http://www.glq129gu78z943g5pp8k4eh1c68tix40s.org/
achgldey

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails