« Feys 1 = Roularta, Feys 2 = Asfaltkonijn, Stew en Mouseover? | Hoofdmenu | Movable Type: meer dan enkel blogsoftware! »

dinsdag, 13 november 2007

Reacties

bie

En wat gaan jullie doen als jullie 'hem' hebben gevonden? Wordt hij aan de blogpolitie overgeleverd wegens... Ja, wegens wat eigenlijk? Overdosis arrogantie? Dan ken ik er nog wel een paar!

Voor alle duidelijkheid. David Brent van The Office, die bestaat dus ook niet echt hé? Maar misschien toch het thuisadres van Ricky Gervais maar publiceren voor de goede orde...
Het Eiland? Fake!
Het geslacht Depauw? Een hoax van het zuiverste pompwater!


Weet je wat het is met complottheorieën? Als je er eenmaal in gelooft, zie je alleen maar aaanwijzingen die in dezelfde richting wijzen...
Steven Feys? Die jood heeft op zijn zolder ook de dodezeerollen liggen en nog een paar rechtvaardige rechters!

Maarten Schenk

Het verschil is dat Ricky Gervais, Bart De Pauw, Tom Van Dyck e.a. met hun echte namen in de aftiteling komen. Bovendien sturen ze ze (zover ik weet) geen valse lezersbrieven naar kranten en tijdschriften om hun eigen shows te promoten.

Er is voor mij niets mis met wat toneelspelen, zolang het maar op een podium gebeurt. Gaston & Leo in politie-uniformen? Grappig. Een bedrieger die vermomd als agent bij bejaarden inbreekt? Niet grappig.

Mijn ervaring zegt dat dergelijke fake-blogs vaak voor reclamedoeleinden worden gebruikt. Als consument heb ik een degoût van misleidende en valse reclame. Als blogger heb ik iets tegen het gebruik van misleidende anonimiteit als het voor dat soort doelen wordt gebruikt.

Wat we gaan doen als we Feys ontmaskerd hebben? Het zal er van af hangen wie het is en wat zijn doel was. Was het de hele tijd een grote grap? Dan zullen we eens goed lachen en verder gaan met de orde van de dag.

Was het een (mislukte) reclamecampagne? Dan zullen we ervoor zorgen dat dit de zoveelste case wordt die aantoont dat zo'n reclame niet werkt. Andermans reactiepanelen vol zetten onder valse identiteiten, om reclame te maken voor iets? Bij mij heet dat spam en ik haat spammers.

bie

Ik deel je afkeer voor (misleidende) reclame. Allen al omdat het echte creativiteit verstikt. Daar zijn we het alvast over eens zijn.

Ik kan het niet beter zeggen dan mijn goerrrrrroe Bill Hicks.

"By the way, if anyone here is in advertising or marketing, kill yourself. Thank you, thank you. Just a little thought. I'm just trying to plant seeds. Maybe one day they'll take root. I don't know. You try. You do what you can. Kill yourselves. Seriously though, if you are, do. No really, there's no rationalisation for what you do, and you are Satan's little helpers, OK? "

Mag ik nog even hopen dat Steven Feys een uiterst onderhoudende Andy Kaufmaniaanse figuur is die ons even een spiegel komt voorhouden en zich daarbij bedient van een voortreffelijk geschreven én grappige blog?

En als het straks toch die rabauwen van roularta blijken te zijn, dan gooi ik graag een jaargang Trends op de brandstapel!

Dieter

http://www.frankwatching.com/archive/2007/10/29/hoe-vang-je-een-kleuter-online-kidsmarketing/

--> Hier reageerde Steven!

jason

Wat plezierig Tijme om op deze maienr toch de reis mee te maken. Omdat we al vaak in Praag en Boedapest geweest zijn komen veel dingen ook heel bekend voor. We genieten van je verslagen en zijn blij dat je toch iedere avond in staat bent ze op internet te zetten. Groeten, Anne en Rineke Osinga.

Alena

Mirjam Broeders zegt:Hallo Eric, ik zie nu pas op deze site een videofilmpje. Hebben de 7 pups imieddnls al een thuis gevonden? Groet, Mirjam Broeders[]

Reda

Ik denk inderdaad dat digenn als twitter voor veel mensen verslavender zijn dan games.Mijn beste vriendin gamed (?) ook heel veel en die heeft er ook echt veel vrienden aan overgehouden en ze kan nu heel goed engels :p. Als mensen het gamen afkraken, houden ze totaal geen rekening met dat soort voordelen. Zolang men maar met mate gamed, lijkt het me prima .

ルイヴィトン 財布 メンズ

The Greens have crafted the primary go in choosing candidates for all three of the city seats. ルイヴィトン 財布 メンズ http://www.paris-sagan-hotels.com/louisvuittonwallets.html

hermes bag replica

good articles

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails