« Feys-o-pedia | Hoofdmenu | links for 2007-11-16 »

donderdag, 15 november 2007

Reacties

janien

Beste Blogoloog Maarten Schenk
Even wat getwitter in afwachting van een 'serieuze' reportage ... Rechtstreeks uit de wandelgangen tijdens de voorbereiding van onze 'talkshow'met de Blogoloog.
- "Moeten we mijnheer Schenk aanspreken met 'mijnheer de Blogoloog' of met 'mijnheer Schenk'?" Dat was een van de vragen tijdens de simulatie voorafgaand aan het 'échte werk' vanmorgen op school.
- "U bent wel zenuwachtig, mevrouw, niet", stelde Dimitri vast die me gisteravond nog de vragen van de onderzoeksredactie doormailde. Alles lag in hun handen. Ik zou enkel als waarnemer aanwezig zijn.
- "Vindt u de bloemen mooi? Zijn ze echt wel mooi genoeg voor de Blogoloog", vroeg Lien zich af. ik vond ze prachtig: een variatie in oranje en groen ...
- Met trots toonde Lise me de indrukwekkende walkie-talkie-apparatuur die zij en Lien als PR-verantwoordelijken zouden gebruiken om alles in vlotte banen te loodsen.
- Nikki zou het drinkglas voor de spreker toch nog maar een wasbeurt geven, want een glas dat niet helder blonk, konden ze de Blogoloog toch niet aanbieden.

Het scenario doornemen, de setting afpunten, de laatste afspraken ... Iedereen was vol verwachting. Lises gsm! Hij is er!

Reportage talkshow door 5 so op The Sausage Machine: wait and see next week.

Fantastisch, Blogoloog! De tijd was te kort, het enthousiasme groot, de eerste indrukken zeer positief. 5 so apprecieerde uw spontaneïteit - u deed helemaal niet uit de hoogte, u verkleinde de afstand, u was een zeer aangename als spreker. U sprak vanuit uw passie over een ongemeen boeiend onderwerp.

Ook mijn collega Aardrijkskunde die loyaal haar lesuur en vaklokaal ter beschikking stelde - waarvoor hartelijke dank - kwam al vlug onder de indruk: "Dit is heel interessant, heel goed", fluisterde ze me al in de eerste tien minuten toe. Haar besluit: beginnen bloggen! Een blog: WAW!

En leuk toch, toen we in uw demo van Technorati de welkomblogpost van The Sausage Machine als eerste bovenaan de '491 blog reactions to De Blogoloog' zagen staan!

Zéér bedankt, Maarten. You are gorgeous! Heel veel succes!

Wordt vervolgd. Come and see next week! (Dat staat zo in onze planning ...)

Veel groetjes
janien en 5 en 6 so

janien

Vervolg op vorige reactie
Excuus - te vlug getypt en niet nagelezen. Als lerares Nederlands geef ik wel om de vlugge fouten die in mijn reactie zitten ...

jan pieter

evenzeer proficiat kijkende op jouw blogs!

dimi

het was zeer interesant en fijn om over blogs etc. te spreken
dank u blogoloog

christophe van den Boom (5aso)

Meneer Schenk

Ik vond uw spreken over blogs leerrijk en was dan ook blij met uw bezoek. Ik heb heel veel bijgeleerd over blogs en daarvoor dank.

nikki

persoonlijk vond ik het een leerrijk uurtje! ik vond het heel interessant! -> Voor herhaling vatbaar!

Nick Bogaerts

Nog eens bedankt om helemaal uit Houthalen te komen en tijd vrij te maken voor ons.
Nu weet ik eindelijk duidelijk wat blogs zijn en wat het juist allemaal inhoudt.

Tine

Beste Blogoloog
Ik vond het zeer interessant dat u bent langsgekomen in onze klas. Het was een aangenaam en tof interview waardoor ik meer te weten ben gekomen over bloggen, bedankt hiervoor.

Maxim

Ik vond het een zeer aangenaam en leerijk bezoek. Bedankt om te komen!

Sam

Het was aangenaam om meer te weten te komen over blogs.

Lindsay

Nog eens dank voor het bezoek! En de reportage..? Daar wordt aan gewerkt!

Jens

ik vond het echt zeer leuk , ik was aangesteld als verslagschrijver en heb dus veel notities moete nemen maar was dat al snel vergeten en had dus maar weinig op mijn blad staan. Al een geluk was deze ervaring boeiend en heb ik er veel van onthouden , kan ik toch nog een verslag schrijven.

Sam R

ik vond het zeer plezant en leerrijk
nu weet eindelijk wat blogs zijn
merci

gitte

Het was een leerrijke en aangename les!
Alles is vlot verlopen.Het is voor herhaling vatbaar!

Lien

Hartelijk bedankt om onze kijk op blogs te verruimen! Het was zeer aangenaam.

Lise

Bedankt voor uw bezoek... weer een leerrijke ervaring erbij.

Zenya

Beste blogoloog
Bedankt om bij ons langs te komen.
Het was zeer leerrijk en plezierig.
Het filmpje komt binnenkort op youtube.

Danny

Ik vond het een zeer leerrijk en ontspannend uurtje. Ik vind het ook knap dat u helemaal van Houthalen naar onze school bent gekomen om ons verder te komen informeren over het bloggen. Alles is vlotjes verlopen en iedereen had ook zijn steentje bijgedragen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Ik hoop dat u het zelf ook naar uw zin had.

sam de roeck

bedankt dat u tijd vrijmaakte om ons te informeren over Blogs en bloggen. Het was zeer leuk en leerrijk.

Sabda

Alles werd heel rustig en goed ueetilggd met passie voor het vak. We gingen er zo intensief in op dat de tijd wat uitliep. Doordat je zo geniet vliegt de tijd! Een goede workshop die je de basisvaardigheden geeft om daarna alleen aan de slag te gaan en nog mooiere taarten te maken.Het weekend had niet beter kunnen beginnen!

Julius

vrij intensief wejrke, maat mooi resultaat. Geeft ook veel nabewerking mogelijkheden Als jij de oude PS hebt, kunnen we anders eens samenzitten om een CS5 action ervan te maken

Marko

Jul10 Ik ben zelf nog niet zo lang aan het twitteren (956 twtees) en vind het ook nog steeds leuk om te doen. Feesten, prijzen, vriendschappen, etc., heeft het me dan nog wel niet gebracht, maar wie weet..

Sumitra

Jun02tats (the 1 & only) Parkpop 1986 toen waren de mannen van Madness nog best jong! Ik was daar, samen met L.! (wij waren ook best jong, net emdxenaien gedaan)

Mansurat

Oct04Nog een student Nog een geedpedrue hier. Eigenlijk is alles verteld. Remco, militair, lege tank, amsterdam, etc. Ik weet niet of ik aangifte ga doen. kost ook weer tijd en tja het is maar geld. Het is gewoon jammer dat sommige mensen over de rug van anderen dit soort dingen doen. Vertrouwen in de mens in het algemeen is weer ietsje gedaald. WELL DONE REMCO!

Sameer

Sep05Wendy Kapteijns Ik was zelf helaas niet bij de uikteiring maar ik weet nog dat Marc vooral enthousiast was over Marietje'. Wat een bijzonder mens moet ze zijn geweest. Ondanks dat ik haar nooit ontmoet heb, maakte ze ook op mij indruk.

エアジョーダン 偽物

この市場にサービスを提供するため、ジョーダンは靴に特別なバージョンがリリースされる含む多くのパッケージを持っている
エアジョーダン 偽物 http://www.joyrec.net/エアジョーダン-偽物/

mulberry alexa clutch

the original creativity of the shape are more attractive, what is the more important facts why mulberry can be so popular today.We sell real leather replica mulberry bags handbags.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails