« Steven Feys: een stapje dichter bij de ware identiteit? | Hoofdmenu | Over hoaxes, Feysen en andere konijnen »

donderdag, 08 november 2007

Reacties

Pietel

Mooie vangst.

Aangezien Asfaltkonijn Dieter op free-lance basis voor agencies werkt, vraag ik mij af of dit een eigen hersenspinsel of in opdracht was.

sideburns

aha, dan was ik toch juist toen ik ontdekt had dat www.stevenfeys.be door Dieter Vander Velpen geregistreerd was gisteren

Els

Huh..dat was toch al van in het begin duidelijk? Of ben ik nu zo naief dat ik niet door heb dat we dat niet mochten door hebben?

Ewoud

Een Select All in hoaxfactory leert mij dat er precies nog iets meer achterzit... Of sinds wanneer bevat een spacer kleurschakeringen?

Kevin

Sinds wanneer bevat een spacer het logo van Stew.be bedoel je.

tino

blogoloog je bent niet goed bezig. eerst en vooral had je makkelijk Asfaltkonijn kunnen steunen en het spel meespelen ipv alles zo naar de knoppen te helpen. Je maakt alles wat viraal leuk kan worden gewoon kapot. en dan nog zijn persoonlijk adres posten? jullie hadden samen heel wat andacht kunnen krijgen, maar 't is precies wel ieder voor zich duidelijk.
Niet goed bezig man, niet goed bezig...

Maarten Schenk

Een voorwaarde om mee te spelen is dat het je gevraagd wordt. Tot nu toe hebben de hoaxers nog niks van zich laten weten.

Zonder bijkomende info is een dot com site een teken van commerciële bedoelingen.

Dat adres staat overigens al op internet, dus het opnieuw publiceren is niet echt zo'n issue volgens mij.

Dick Richie

@ Tino: dan is de viral gewoon niet goed opgezet hé. Anders zouden de A-bloggers wel op de hoogte gehouden worden, om te voorkomen dat iets vroegtijdig uitlegt. Props to Maarten!

Stefaan

Mogen wij van jou een interview afnemen op de Clickx SVHJ-verkiezing? Ik hoop alleen dat je er niet naastzit, want anders gaat dat interview niet door :-)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails