« Na de pauze... | Hoofdmenu | Da's pas gepersonaliseerd adverteren! »

woensdag, 07 november 2007

Reacties

Luc Van Braekel

Ik neem aan dat dit artikel afgesproken werd tussen Steven Feys en jou, met de bedoeling om de hype verder aan te wakkeren?

Serge van Ginderachter

Whoehaha. Belgisch Blogland keert zich nog eens in zijn Vlaamse klei. 't Is precies gelijk met de regering :-D Tja, Leterme is tenslotten ook ne West-Flamand.

Maarten Schenk

Ik zit er niet achter. Het is inderdaad een hype, en ik help hem met mijn artikel wel een beetje groter worden. Om hem met plezier weer de grond in te boren wanneer we uitvissen wie er achter zit >:->

Lapin McAdam

Het schijnt dat iemand de .be heeft gekaapt - als het een viral is, ruik ik een "Crocky" story ..

Inferis

Hij is aan een Web2.0 inhaalbeweging begonnen: http://blog.blergh.be/2007/11/08/meer-steven-hype/

Lissage

Een formule dat geoolf ik niet en als die bestaat is die zo ingewikkeld dat het een miljard jaar gaat duren voordat die er isSchaak programma's rekenen 1.000.000 stellingen/seconde uit en kiest dan daar de beste uit zoals de programmeur dat wiltWij hebben zoiets van wat ons bekent is dat pakken we en de rest sluiten we uit , dus hoeven we niet veel te rekenen

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails