« De Vrienden van Steven Feys | Hoofdmenu | De 'Naked Truth' op Barcamp Brussels »

zaterdag, 01 december 2007

Reacties

Pascal Van Hecke

Nice, maar wat ik me afvroeg... hoe kom je aan dat screenshot van die wordpress blog? Hij is gedeletet en ik vind 'm ook niet in de Google cache?

Huug

Huh, geinig. Nice work!

AnamCara

Well done, Sherlock! ;o)

Maarten Schenk

Een goed uur geleden stond de site er nog. Goed dat ik een screenshot heb genomen.

Persoonlijk vind ik dit zwaar onsportief, maar ja, more evidence zeker. Feys is even delete-happy :-)

Erlend

Blijkbaar is de man zijn blog al verdwenen ondertussen...

Nick

Goed werk! Nu wil ik enkel nog weten waar de link met Roularta te vinden is.

tino

jonge jonge, ge hebt nu al toch lang verraden wie steven feys is. laat het vallen, please!! het wordt een beetje meelijwekkend.

Danica

bence muhalifliği abartıyosun biaaoblrddlki yazım hatasını da billboardı satın alana yfckleyip bunu da hfckfcmete bağlamanın mantığını e7f6zemedim kaldır bu paylaşımı gitsin. biraz uyduruk kalmış sitenin geneline bakınca

Vanessa

48. een week mijn computer niet opastrten (wat gaat dat dan hier stil zijn he9 ^^)Kunnen we dat vertalen als: de computer opastrten en hem dan langer dan een week niet afsluiten? Dan zal 93 waarschijnlijk goed opschieten 96. vrijgeviger worden (kwa trakteren dan)Daar wil ik ook wel mee helpen ze, ik ben een gewillig traktatieslachtoffer

Eycah

Hey Gerard,het zou best eens kunnen. Zoals staat aegvegenan, heeft de formule haar roots in de natuurkunde, waar immers alles mogelijk is met de juiste eenheden.Zo stond er laatst een verklaring voor 10(!) dimensies, afgeleid uit de planck-kromme en de lichtsnelheid in ik weet helaas niet meer welk wetenschaps-tijdschrift.De verklaring, uitleg en het natuur-wiskundig model bleken genoeg om de schrijver te doen promoveren aan de uni!Toch, heb je een punt.Ons brein is ontzettend complex. Bij alles wat we doen ontstaan nieuwe neuro-connecties en er sterven ook andere af.De snelheid waarmee we de wereld om ons heen waarnemen is zo ontzettend hoog, dat die snelheid met geen enkel model is vast te leggen. Er zal altijd wel een uitzondering zijn.Wat je schaakvoorbeeld betreft:We doen niet zozeer iets bekends.We wegen de situatie af, analyseren de verschillende mogelijkheden tot op x aantal stappen vooruit(varieert, ikzelf ga meestal 3 of 4) en besluiten daarna tot de meest voordelige. Let wel, deze is op dat moment alleen het voordeligst!Wat we doen maakt ons niet uit. Als vrije-tijds-schaker vond ik het leuk om eens te lezen dat ik een bepaalde techniek bleek te gebruiken, maar dat was van ondergeschikt belang t.o.v. de techniek die, naar mijn mening, veel te complex is(qua brein-werk) om te pakken in een formule.Bovendien, de technieken zijn slechts beschreven als opeenvolging van stappen met een naam. Niets wiskundigs aan!

Wildan

Dag allemaal,Ik heb mijn Nokia N95 8GB tetsoel ook unbranded maar wil graag de originele productcode terugzetten. Ik heb deze code op meerdere sites gezocht, maar de codes die ik heb gevonden komen niet overeen met de code die ik onder mijn batterij vind. Ik heb een Vodafone branded tetsoel en nu is mijn vraag op welke code ik moet vertrouwen. Hartelijk dank!

Arevaliena

Maarre.. ik heb wel eens dat ik ergens over (dag)droom, en darana gebeurt het pas.. Dat lijkt mij weer wat anders dan denken dat je iets al gezien hebt op het moment van waarneming.. :O

Derrick

Al doende leert men, het is wel innsseeratt kopen zo, maar geldt dat ook voor de dagelijkse maaltijd, de groenten, vlees e.d..Als de kinderen groter zijn kan je hier ook een fulltime baan van maken.

Hasan

Quote: Triest is het voor de mensheid als de wejplschaepenitke theorie straks tot feit wordt verklaard.Zo was honderden jaren geleden de theorie dat de aarde plat was ook tot feit verklaard en naderhand onjuist gebleken. Tot op heden wordt de opwarming van de aarde verklaard aan de hand van theorieebn en niet aan de hand van feiten zoals in de wetenschap gangbaar zou moeten zijn.

Rafsan

Voor ons is het alweer veel meer dan 10 jaar geldeen. Na een hele gelukkige zwangerschap met een echo bij 20 weken omdat gedacht werd aan een tweeling: Niets verontrustends geconstateerd. Bij de geboorte totaal verrast met Downsyndroom. Op dit moment ben ik erg gelukkig dat ik nooit die keuzemogelijkheden van testen heb gehad ( ik was te jong ) In mijn beleving van toen was ik nooit in staat geweest een kind met handicap op te voeden: dat had ik ook uitgesproken. Hoe onwetend was ik toen over mijzelf en over Downsyndroom. De begintijd vond ik niet gemakkelijk maar dat heeft niet zo heel erg lang geduurd. En ik sta er heel anders in: Mijn zoon zou ik voor geen goud willen missen en het feit dat daarna bleek dat nog een kindje heel moeilijk werd en ik meerdere miskramen kreeg heeft mijn gevoel dat dat testen een keuze had kunnen geven die ik niet had kunnen of willen maken alleen maar versterkt. In mijn geval zou ik anders wellicht nooit moeder geworden zijn. De omgeving en de strijd om het meedoen voor hem doen soms pijn maar ik kan ook zo verschrikkelijk trots op hem zijn. We hebben meegewerkt aan het boek De upside van Down mijn zoon staat op bldz 66 Hij zit op een gewone basisschool en heeft daar veel geleerd en ik ben ervan overtuigd dat iedereen om hen heen veel van hem (heeft ge) leert. De wereld is een stukje socialer met hem erin.

Giselia

Geodendag Jampae,Soory dat ik zo laat reageert. Beter laat dan nooit. Kijk eejlrik gezegd weet ik niet wat ik moet zeggen voor jou probleem. Maar wel, wat ik voor je ga doen is. Ik ga een telefoon lenen van een vriendin van mij (proefkonijn hahahahaa) en kijk of ik die tomom op die ouwe N95 aan de praat krijgt.Ik laat je snel effe weten. Als het nog steeds niet voor jou werktgroetSiki

Eiman

Hoi Siki_complex,Bedankt voor je uitgebreide hainielddng. Het gaat allemaal goed tot ik bij stap 11 aankom, en dan zou je bij de GPSd "na zul je merken (binnen twee minuten) dat bij "Latitude" en "Longtitude" een paar cordinatie cijfers zullen te voorschijn komen", en dat gebeurt dus niet. Enig idee?Bedankt!!

Rosemberg

Tefke je hebt het mooi omschreven. In die zin is een test goed om ze te knenun begeleiden en voorbereiden op datgene wat komen gaat. Maar helaas ben ik bang dat het testen gaat om de verkeerde redenen, omdat mensen een perfect kindje willen en helaas wordt Down Syndroom weer genoemd in relatie met de testen. Hierdoor lijkt het altijd maar weer alsof Down Syndroom het ergste is wat je kunt overkomen. Ook ik dacht dat. Toen wij hoorden dat onze dochter Down Syndroom had dacht ik dat mijn leven voorbij was en wij nooit het gezin zouden worden waar we van droomden. Nu 11 maanden later weet ik dat niets minder waar is. Het is absoluut niet het ergste wat je overkomen en je leven gaat gewoon door!Wat dat betreft sluit ik mij aan bij Maaike, laat de wereld zien hoe leuk onze kids zijn en dat het niet het ergste is wat je kan overkomen!@Miranda, ook ik sta wel eens meelijkwekkend naar ouders te kijken op het schoolplein omdat hun kinderen zich niet gedragen zoals het hoort (wat dat ook moge zijn) en die kindjes hebben geen Down en ook ik heb mij heb mij wel eens opgelaten gevoeld toen mijn oudste zoons (ook geen Down) bijna een supermarkt afbraken in een drukke bui, ook niet wilden luisteren en wegliepen. Misschien moet je het proberen los te zien van Down?

Titiie

@Jan, ik word ontzettend blij van de kunst van Marlene Dumas. Grootste kntnseuaar van deze eeuw, met een Nederlandse en Zuid-Afrikaanse achtergrond. Wat een lef heeft zij! Alsof je vrolijk wordt van May all other flags burn in hell Ik kies voor Marlenes Other peoples babies

Kristy

With all these silly websites, such a great page keeps my itnerent hope alive.

ルイヴィトン バッグ

But Becker often is the earliest trying to get the GOP nomination to run for occupation in November's municipal election. ルイヴィトン バッグ http://bags44.shopjpy.com/

best nfl jerseys

thanks for share!

miu-miuaustralia.org

good articles

replica longchamp

thanks for share!

http://miu-miuwallet.org

thanks for share!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails