« Twittershirt? | Hoofdmenu | Here comes another bubble... »

vrijdag, 14 december 2007

Reacties

Jessica

Ik weiger zelf elke vncaicatie. Welke tropenreis of woestijnreis ik ook maak, ik slik geen enkele medicatie en daar kom in prima mee weg. Zelfs geen malariazooi in Nigeria. Moeder natuur heeft mij iets bijzonders meegegeven: een immuunsysteem. Een super geavanceerd zelflerend afweermechanisme. Dat deed moeder natuur zonder bijbedoelingen. Ze was daarvoor ook niet afhankelijk van gesponorde wetenschap en er waren geen grote financiele belangen mee gemoeid. Het is een staaltje engineering waar de huidige wetenschap nog niet een tiende procent van begrijpt en overtreft in complexiteit alles wat wij als mensen ooit bewust gebouwd hebben. Ik houd het in top-shape door veel te sporten, zoveel mogelijk biologisch te eten en een goede geestelijke balans te bewaren.Het is dankzij dat immuunsysteem dat we hier als mensheid nog over kunnen discussieren.Vaccinatie is misschien niet eens alleen maar onwerkzaam, het is zeer waarschijnlijk ook nog eens schadelijk. Dat heel veel wetenschappers in een klimaat van belangenverstrengeling, informational cascades, inteelt, napraterij, carrierezucht en indoctrinatie dat heel erg hard ontkennen zegt me verder niets. Er zit afgrijselijke troep in vncaicaties waaronder zware metalen, conserveermiddelen, biologische residuen en andere virussen. Als startpunt zou ik willen aanraden: Fear of the Invisible van Janine Robberts. Als je eenmaal gaat zoeken en je mentale beeld steeds completer wordt, zal blijken dat moderne biomedische wetenschap een opeenstapeling is van aannames en anekdotes. Vooral van het winstgevende soort.

Hiasintuzz

Richard,Ik begrijp je punt, en ben het voor deze dicusssie* met je eens dat een mens met zijn vrije wil (of onder dwang) kan besluiten zijn ethische gevoel te overrulen. Maar dat argument geldt op exact dezelfde manier voor elk ethisch gevoel, of dat nu is opgelegd door een god, of een gevolg is van in de vroege evolutie ontstane hersenstructuren. Maar ik proef een ander, veel interessanter punt. Volgens mij zeg jij dat gelovigen misschien sterker geneigd zijn zich aan hun ethiek te houden omdat ze bang zijn voor straf / hoop hebben op beloning na de dood? Daar kan ik me wel in vinden. Dat maakt hun ethiek in mijn ogen weliswaar minder puur, maar die ethiek reguleert hun ethisch GEDRAG wel effectiever. Resultaat: een samenleving waarin alle neuzen wat beter dezelfde kant op staan. Een hechter en succesvoller samenleving.Ziedaar een argument voor het evolueren van religieus besef in vroege mensen.Overigens zou ik mezelf geen echte wetenschapper' noemen: ik doe geen wetenschappelijk onderzoek. Maar, als je daar genoegen mee neemt, ik ben wel wetenschappelijk opgeleid.Alex* Want vrije wil , I wouldn't touch that one with a ten foot pole.

Mohammed

Feb13marcdubach Is zeker een aanwinst. Ik weet eiginlejk niet of ze ook lunches doen, maar dan hebben we al een mooi tafeltje voor drie! En sinds Leontine weg was bij Miss Diverso kwam ik er niet meer!

http://wheretobuyjordan5oreo.familyblog.com/

http://buyoreo5sforsale.dateblog.com/ hnhuefokmo http://buyoreo5sforsale.dateblog.com/ uovqxz [url=http://buyoreo5sforsale.dateblog.com/]http://buyoreo5sforsale.dateblog.com/[/url]

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails