« links for 2007-12-19 | Hoofdmenu | links for 2007-12-20 »

donderdag, 20 december 2007

Reacties

Wan

denk dat Jelle wel degelijk een punt heeft, want shitasu wordt ook aan de oppervlakte van het lichaam gedaan en hierbij worden dezelfde punten gebruikt als bij acupunctuur. En in de acupunctuur is acupressuur bekend (dus massage/druk op de acupunctuurpunten en geen naalden). De punten zijn dus door de tandenstokers gestimuleerd, waardoor de rugklachten zijn afgenomen.Het grappige is vooral dat er wordt gezegd Als de resultaten niet passen bij de verwachtingen passen we gewoon de verwachtingen aan'. Dit geldt nu ook andersom: je verwacht dat de acupunctuur met tandenstokers niet werkt. Het werkt wel, dus maken we van de verwachting dat het een placebo effect is Ik begrijp het wel, het is eng om je eigen diepgewortelde standpunten en visies los te laten en open te staan voor zaken die misschien minder tastbaar zijn en minder passen in je eigen kader. Maar vergeet niet dat dat kader een product is van opvoeding en invloeden uit de omgeving waarin je leeft. Dat is bij ieder zo. Wees je daarvan bewust en kijk eens verder dan je eigen straatje.

Ronny

Allebei erg relevante punetn. Werklozen noch studenten zijn een goede doorsnede van de bevolking, en daarover wordt ook veel geruzied binnen de experimentele sociale wetenschappen. Veldexperimenten, in Afrika, in Rusland, met gezinnen en managers, leveren wel verschillen in resultaten op, maar niet onrustbarend veel. Anonimiteit is erg handig als je wil bewijzen dat mensen *ondanks* de abstractie toch nog vrijgevig zijn. Maar als je drie stipjes in de vorm van een gezichtje (dus zo: .'. maar dan andersom) boven het computerscherm tekent, geeft iedereen drie keer zoveel weg. Kun je nagaan wat er gebeurt als je elkaar echt kunt zien Als je aan zo'n live experiment wil meedoen: kom volgende week naar Discovery Festival!

acupunctuur nijmegen

It's actually a great and helpful piece of info. I'm happy
that you simply shared this useful info with us. Please keep us informed like this.

Thanks for sharing.

http://aifast.net/thread-1228-1-1.html

Qubec s'attaque au surendettement des consommateurs avec le projet de loi 24 dpos, hier, l'Assemble nationale. Il s'agit de la troisime et dernire phase du organize de modernisation de la Loi sur la protection du consommateur (LPC) qui avait t lanc en 2006. http://aifast.net/thread-1228-1-1.html http://aifast.net/thread-1228-1-1.html

http://abbs.cache8.com/speed/forum.php?mod=viewthread&tid=10812756

The agreement will take result Aug. 1 and is particularly value about $858,000 per yr, according to Art Smith, municipal director with Republic's Beaufort department.

mulberry classic bags

it got the “Best Accessory Designer 2004”issued by the“British Fashion Council”, what is a big sure to the brand.

Nike Cyber Monday Sale 2013

uggs boots cyber monday sale

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails