« links for 2007-12-13 | Hoofdmenu | links for 2007-12-14 »

vrijdag, 14 december 2007

Reacties

Bart

Ik heb er vanmorgen ook zo één gekregen:

http://www.ondernemeringent.be/2007/12/twitter-frustratie.html

Pascal Van Hecke

Uw privee adres staat op de foto...
Zou ik nooit doen - once it's out there, it's out there, en misschien maak je je ooit nog wel halve gare vijanden die voor uw deur komen staan... Je gezin woont er ook en verhuizen is niet zoiets als een ander T-shirt aantrekken...

Pascal Van Hecke

(euh, en ja, ik weet dat dat via dns ook terug te vinden is - wat ik geen goeie zaak vind)

Maarten Schenk

En via de witte gids ook. En via 1207. En via een dozijn andere manieren. Dus ik maak me niet al te druk.

Tom Nuttin

Het zal wel via dns opgezocht zijn.
Ik ken iemand anders die zo ook zijn t-shirt heeft gekregen. En dat was niet op zijn eigen adres.

Huug

Man, Maarten het zou toevallig toch niet iets van Twitter zijn?
J6

Val dood. Soms.

Bruno (BVLG)

Ik heb er ook één gekregen, op mijn privé adres. BTW, heeft er al iemand opgemerkt dat de envelop Belgische postzegels heeft ? De plaats van afstempeling kan ik echter niet bepalen.

Imke Dielen

Ik ben ook wel benieuwd!

Robin Wauters

Heb de mijne ook gekregen, ze hadden het naar mijn oud adres gestuurd (raar want al mijn domeinnamen hebben sinds kort mijn nieuw adres)

Pnr

Dat was wel schrikken met die todarno waarschuwing. Lijkt me erg eng als ik dat zo lees. Ik hoop dat je niet teveel schade hebt in de keuken. Heeft Alex nog schrik of is hij het inmiddels al weer vergeten.Die lekkage in de keuken kun je nu niet gebruiken. Allemaal het beste en we zullen snel skypen.

Sudy

Ongelofelijk, wat kan Nova al lang blijven staan en glitjkiejdig de t.v. blijven volgen. Ik blijf me over haar verbazen. En ze is toch pas 5 maanden. Ik heb weer genoten van de leuke filmpjes.

Okty

Geachte Kijk.nl,Iedere maand haal ik door weer en wind een fantastisch blad ( KIJK ). Ik zou het vet cool vdnien als ik een keer de gelukkige mag zijn? Ik vroeg al voor mijn verjaardag een 3ds maar die was te duur dus ik hoop dat ik hem win!Met vriendelijke groet: Sem

Mekiyen

Dichterbij ondersteunt – in het sioromgebted van de Maas – mensen met een verstandelijke beperking, hun ouders en verwanten. Dichterbij helpt hen met het nastreven van hun dromen, want dromen geven richting aan persoonlijke groei. Er wordt gezorgd voor de middelen, relaties en begeleiding die de cliebnt nodig heeft om met vertrouwen uitdagingen tegemoet te treden. Zo worden kansen gecreeberd om voldoening te halen uit het dagelijks leven.

Vasya

Hi Rik,Als je elke dag een product bepskeert of in ieder geval gerelateerde content plaatst, heeft het zeker invloed op je vindbaarheid! Door regelmatig content op je site te plaatsen wordt dit elke keer geindexeerd door google en zul je op langer termijn steeds een trapje hoger in de googlelijst komen.Hoop dat ik je vraag heb beantwoord.Heleen

Carlos

Ik gebruik ligotrohm voor de mac, dus aperture is niet echt de ligotrohm voor de mac hoor!Lightroom is gewoon een categorie apart, een categorie hoger dat mijn huidig macje in performance nog niet aankan

James

Jan10 WTF - kook de spaghetti vonelgs verpakking. Het is wel essentieel dat je ze al in stukjes van 8-10cm breekt -> dan is het geen spaghetti meer Ik denk dat ik Ome Luciano eens moet sturen t is een schande, maar hoop toch dat het gesmaakt heeft

Rosana

Jul04Mol Over spannende zeirooutfmts kan ik duidelijk zijn in mijn geval. Het hangt van de drager/draagster af, of ik er een warm gevoel van krijg. Voorbeeld: de zomerkudde bestaat vooral uit paraderende meisjes van 15 t/m 25, die gekozen hebben voor een uniforme aankleding. Ik noem hier: witte kniebroek, doorschijnend, string in de reet, string moet wel boven broekrand uitkomen, crockjes aan de voetjes, kontgewei getattoeeberd op de onderrug, Espritje aan waarbij naveltje bloot komt, leuk zilveren hangertje in de navel, lange nepnagels, liefst nog een dermaltje op de pols met Swarovski steentje, dan een fake D&G zonnebrilletje en natuurlijk: een LG Nookie of Cookie of Rookie met een hangertje van Puca eraan. Wordt ik daar warm van? Neen. Ik zou hooguit warm kunnen worden als de dame in kwestie een fatsoenlijke tattoo had (lees: uniek, groot en op een in your face plaats) of een strijkijzer in d'r wenkbrauw had laten implanteren als piercing. Wat ooit te boek stond als gewaagd , is verworden tot een commodity. Wat is dan wel spannend? Meiden die hun Gothic look op ingenieuze wijze hebben weten te adapteren tot een zomerse outfit, waarbij een dichtgetattoeeberd Anouk-armpje helemaal de bom is. Korte broek, mag zwart leer zijn en dan legerkisten eronder. Daar kijk ik wel naar. Of vrouwen die de 50 gepasseerd zijn, maar zo ontzettend gebalanceerd met hun uiterlijk bezig zijn, dat er een zweem van natuurlijke schoonheid om hen heen hangt. Als iemand me op mijn 20e gezegd zou hebben, dat ik dat ooit sexy zou vinden, had ik hem voor gek verklaard. Kortom: ik hou van zelfexpressie. Trekt iemand zijn of haar unieke idee door naar welke zomeroutfit dan ook, dan scoor je bij mij. Wie uit de kudde durft te stappen heeft twee kansen: de kans om opgevreten te worden, of de kans om de kudde voorbij te rennen. Ik denk dat ik me dus bij de mening van Liane aansluit.

Robocop

Feb02MC No Shame Gisterenmiddag werd het nog pijnlijker. Toen werd de live uennitdizg over de situatie in Egypte (die overigens best aardig was) afgebroken voor de herhaling van P&W ..

Gineide

Een verrassing is ajiltd welkom. Net zoals mijn kinderen ben ik ook blij met ieder pakje.Dus spannend, vol verwachting klopt mijn hart.Esther

シャネル 財布 2013 新作

We screen for remarks that obtain to spread information that is untrue or deceptive. シャネル 財布 2013 新作 http://nice17.ryohan-ten.com/

Hollister

This is nicely put. |You said it nicely.|You have made your stand very nicely.|Position nicely considered.|Effectively expressed genuinely. |You definitely made the point}.|
Hollister http://www.huilemielolives.fr/hollsiterfrance.asp

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails