« Bongo review | Hoofdmenu | links for 2008-02-01 »

donderdag, 31 januari 2008

Reacties

Muhammad

dank voor je reactie.Wat beterft de waarde van het erkennen van de wetenschap: voor de gemiddelde aardbewoner maakt het wellicht niet veel uit persoonlijk ga ik liever niet gezellig een biertje drinken met iemand die niet gelooft' in wetenschap; ik hecht wel degelijk persoonlijk waarde aan intelligentie maar ik denk niet dat het een objectief criterium voor menselijke waarde hoeft te zijn. Een politicus (of zelfs een volledige politieke stroming) is echter een ander verhaal. Mijn punt, dat ik wellicht wat zwak maak, gaat met name om het volgende: als evolutie (absoluut 100% oncontroversieel in de wetenschap) volgens een politicus al onzin is, dan zegt dit iets over de algemene acceptatie van wetenschap door die politicus, dus ook hoezeer deze politicus zal luisteren naar klimaatwetenschappers die zeggen dat het belangrijk is om CO2 uitstoot te beperken, en immunologen die pleiten voor vaccinaties (daar is Perry overigens gelukkig wat beter in), en nog veel meer andere zaken. Ik ben het met je eens dat de politiek zou moeten gaan over het gebruik van de feiten, niet over het waarheidsgehalte ervan, maar dat is nou precies het probleem: politici als Perry, Bachmann, Santorum (en veel, veel meer) halen hun schouders op, en zeggen Tja, dat vind jij. Dat deze politici wegkomen met hun neerbuigend wegwimpelen van wetenschappelijke kennis heeft dan wel weer te maken met de mening van de man op straat : die brengt uiteindelijk immers de stem uit. Een intelligent persoon hoeft dan niet objectief beter te zijn, een intelligente samenleving is dat in mijn ogen wel.

Michael

Kruisbessen, wat heerlijk. Dat is lang geeedln. Ben eigenlijk wel heel benieuwd wat iedereen er nog mee doet. Dit lijkt me in ieder geval erg lekker.

Aidan

18 21, moet 21-18 zijn toch? Ik dacht eerst dat jullie haeddn gewonnen namelijk Jammer dames! Hopen dat jullie de schade volgende week weer in kunnen halen!

オークリー

Officials introduced Monday the completion for the first phase of renovations at the lowincome cooperative, for example new fencing, siding, fixed sidewalks and more than five hundred energyefficient home windows. オークリー http://www.gallowayjapan.com/oakley.html

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails