« links for 2007-12-21 | Hoofdmenu | Sandy de secretaresse »

dinsdag, 08 januari 2008

Reacties

Lapin McAdam

Hm. Ik heb het daar ook wel mee gehad inderdaad. Even nadenken over een ludieke actie :)

Volgens mij volstaat het om op een béter gerankte pagina een subdomain te maken met de bewuste keyword ..

Movieworld

Inderdaad... Maar ik had reeds door dat het om een soort van spam ging... Persoonlijk heb ik dan weer niks tegen zijn reacties op mijn blog, maar ik ben dan nog eens een kijkje gaan nemen op die beruchte site en wat mij opviel was die link naar mijn blog toe, op het eerste zicht niets mis mee natuurlijk, maar de manier waarop...

"Op volgende paginas is er een link aanwezig naar deze website." Zo lijkt het alsof ik hem een link naar zijn site heb gegeven, terwijl ik dat niet heb gedaan, maar meestal linken spontaan en gewild weggeef.

Maarjah het is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt natuurlijk en het is het einde van de wereld niet... Ik ga er mij dus ook helemaal niet druk in maken... :p Overigens zou ik mezelf toch nog niet echt rekenen als één van de bekendste blogs, er zijn er die veel bekender zijn... Maar toch fijn om je blog eens eventjes te kunnen aanzien als een grote blog... :-) Bedankt.

Overigens doe nog zo verder met deze fantastische blog! Je levert goed werk.

Nog een fijne dinsdag toegewenst,
mvg Movieworld.

Dieter

Je moet niet wachten tot morgen... :)

Gatpukkel

Allemaal,

1. Als ik iemand moest beledigd hebben in een of andere mannier, sorry daarvoor, daarvoor zou ik dan ook mijn excuses willen aanbieden.

2. Spam zou ik het toch niet durven noemen. Het is niet dat ik nutteloze reacties post, ik geef commentaar of mijn persoonlijke mening over het artikel. Waarom zou ik dan niet met mijn naam mogen linken naar mijn website om zo aan populariteit te winnen!? De bedoeling is niet om te spammen en zeker niet om mijn plaats in de ranking te verhogen. Geloof mij, ik ben al enige tijd bezig met SEO, wat niet wil zeggen dat ik alles ken. nofollow kende ik al hoor, net alsook het 'misserable failure' geval en zijn gevolgen.

3. Ok ik geef toe dat de tekst: "Op volgende paginas is er een link aanwezig naar deze website." niet zo best gekozen is, maar als jullie jezelf hieraan storen zal ik het verwijderen.

Groeten, Maenderveld Philippe

Nils Geylen

Doet me een beetje denken aan Scoble's "brrreeeport report". Het was zijn 'tip' destijds om op de A-list te geraken: be different (zie Scobleizer, Tips for joining the A list).

Brrreeeport klinkt in ieder geval sympathieker dan gatpukkel.

Imke Dielen

Volledig over gelezen, dus wel grappig om dit hier door te nemen. Zal alles eens op mijn gemak bekijken vanavond en ja anders wordt er een beetje aan censuur gedaan hé! :) *kijkt met een scheef oog naar de comments*

Huug

*Geeuw*

Els

Ach zeg. Er zijn ergere dingen. Als ik die mail lees van die gast, dan vind ik het megajammer dat jullie hem zo 'persoonlijk' kraken.

Els

Ach zeg. Er zijn ergere dingen. Als ik die mail lees van die gast, dan vind ik het megajammer dat jullie hem zo 'persoonlijk' kraken.

Pietel

haha. De reactie van Philippe hier is een copy past van die bij Michel. Zéér persoonlijke reactie jawel. :)

erik.d.lange@portaal.nl

right

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Statistieken  • eXTReMe Tracker

  • View blog authority
Related Posts with Thumbnails